Italijos futbolininkas prisipažino, kad tyčia įsimušė į savo vartus (video)

Buvęs „Bari“ gynėjas Andrea Masiello nuteistas lygtinai kalėti 22 mėnesius. Į sutartų rungtynių skandalą įsipainiojęs A. Masiello teismui prisipažino, kad 2011 metais rungtynėse su „Lecce“ tyčia įsimušė įvartį, rašo soccernet.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2012, 11:08 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:25 AM

A. Masielo, šiuo metu neturintis klubo, derėjosi, kad išvengtų realios laisvės atėmimo bausmės. Tai jam padaryti pavyko prisipažinus.

„Lecce“ mačą laimėjo 2:0 ir tai jiems suteikė vilčių išlikti „Serie A“ čempionate, o „Bari“ komanda jau anksčiau žinojo, jog turės palikti stipriausią Italijos lygą. Tiesa, 2011 metų čempionate „Lecce“ taip ir nepavyko išsaugoti savo vietos „Serie A“ pirmenybėse.

„A. Masiello tiesiog nori ramiai gyventi“, - „Gazzetta dello Sport“ teigė žaidėjo advokatas.

Abejonių kelia ir paskutiniai keturi 2010-2011 metų sezono „Bari“ mačai, turėję tiesioginės įtakos iškritimams į žemesnįjį divizioną bei dalinantis vietas Europos taurių turnyruose.

„Bari“ šio sezono „Serie B“ starte dėl dalyvavimo rungtynių pirkimo skandale neteko penkių taškų. Beje, šiais metais „Serie B“ pirmenybėse rungtyniauja dar 8 klubai, praradę taškus dėl Italiją krečiančio skandalo.

Į „Calcioscommesse“ skandalo sūkurį buvo pakliuvęs ir dabartinis Turino „Juventus“ streneris Antonio Conte, kuriam buvo skirta 10 mėnesių diskvalifikacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.