Veteranas T. Henry grįš į Londono „Arsenal“?

Londono „Arsenal“ ekipą treniruojantis Arsene'as Wengeras neatmeta galimybės, kad į komandą trečią kartą gali sugrįžti veteranas Thierry Henry. 35-erių futbolininkas pastaruoju metu treniruojasi su „Kanonieriais“, nes Jungtinėse Amerikos Valstijose jo atstovaujamam „New York Red Bulls“ klubui sezonas jau baigėsi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2012, 11:44 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:46 AM

Trumpam į Londoną prancūzas buvo sugrįžęs ir praėjusį sezoną, kuomet sužaidė keturis mačus - iš viso „Arsenal“ marškinėlius jis vilkėjo 377 kartus. Tikėtina, kad tai galėtų pasikartoti, kuomet po Naujų metų į Afrikos Nacijų taurės turnyrą išvyks puolėjas Gervinho.

„Ar pasirašysime sutartį sausio mėnesį? Negaliu atmesti šios galimybės, bet nežinau, ar tai domintų Thierry. Akivaizdu, kad treniruotėse T. Henry vis dar aštrus“,- žiniasklaidai sakė A. Wengeras.

„Kai Gervinho išvyks, mums stigs puolėjų, ypač jei parduosime Marouane'ą Chamakhą. Kliudyti niekam neketinu, tad puolėjų reikės.

Juk žinote, T. Henry žengdamas į aikštę visiems suteikia viltį, o tai yra be galo svarbu. Be to, šis futbolininkas puikiai moka bendrauti ir yra intelektualus, tad gali duoti patarimų“, - teigė Londono „Arsenal“ strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.