LFF nori, kad Lietuvoje nebūtų galima lažintis dėl A lygos rungtynių

Prieš 2013 metų klubinio futbolo sezono startą Lietuvos futbolo federacija (LFF) kreipėsi į visas šalyje oficialiai veikiančias lažybų bendroves ir pakvietė jas aptarti veiksmus dėl prevencijos galimai rungtynių rezultatų įtakai Lietuvos čempionate.

Lietuvos futbolo federacija paskelbė, kad vardan skaidrumo nori, jog lažybų bendrovės neleistų lažintis dėl A lygos rungtynių.<br>M. Astrauskas
Lietuvos futbolo federacija paskelbė, kad vardan skaidrumo nori, jog lažybų bendrovės neleistų lažintis dėl A lygos rungtynių.<br>M. Astrauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2013, 8:27 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 9:36 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“! LFF siūlo kartu ieškoti bendro sprendimo, dėl kurio nenukentėtų nei futbolo sąžiningumas ir skaidrumas, nei lažybų bendrovių verslas.

Tuo tikslu LFF pakvietė lažybų bendrovių atstovus į susitikimą įvertinti esamą situaciją ir apsvarstyti galimybę atsisakyti pasiūlos už varžybas Lietuvoje.

Sutartos rungtynės ir įtaka rezultatams - grėsmė sportiniam interesui visame pasaulyje. Tarptautinės futbolo organizacijos kovą su šiuo reiškiniu laiko vienu iš savo prioritetų.

LFF taip pat siekia apsaugoti sąžiningo žaidimo principus, tačiau pažymi, kad tam būtinos bendros sporto, valdžios ir verslo institucijų pastangos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.