Grozne teisėjas spardė futbolininką ir buvo diskvalifikuotas visam gyvenimui (video)

Čečėnijos šoninis teisėjas Musa Kadyrovas už tai, kad per Rusijos čempionato rungtynes užpuolė žaidėją pašalintas iš futbolo visam gyvenimui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2013, 12:24 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 12:47 PM

Sekmadienį rezervinių Permės „Amkar“ ir Grozno „Terek“ rungtynių metu M. Kadyrovas staigiai meta vėliavėlę, įbėgą į aikštę ir puola svečių iš Permės gynėją Ilja Krichmarą.

„Nuskambėjo finalinis teisėjo švilpukas ir aš pajudėjau savo komandos suolelio link. Tačiau netikėtai kažkas mane iš nugaros pastūmė, numetė ant žemės ir pradėjo spardyti bei daužyti kumščiais. - žurnalistams kalbėjo aštuoniolikmetis futbolininkas. - Prie atakos netrukus prisidėjo ir keli „Terek“ žaidėjai. Kažkas mane čiupo už gerklės ir sudavė taip, kad pradėjo bėgti kraujas. Ačiū Dievui, kad mano komandos draugai man padėjo.“

Čečėnijos valdžia į išpuolį reagavo greitai – teisėjui skirta nušalinimo iki gyvenimo pabaigos bausmė, tačiau Rusijos futbolo žaidėjų sąjunga (RSFT) pareiškė, kad to nepakanka.

„Nušalinti M. Kadyrovo neužtenka. Manau, kad uždraudžiant „Terek“ žaisti namų mačus savo stadione pamokytų Čečėnijos valdžią. Jeigu ne, situacija tik blogės. Juk Grozne išpuoliai prieš futbolininkus – dažnas reiškinys“, - teigė RSFT generalinis sekretorius Nikolajus Grammatikovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.