M. Balotelli pramoga - lenktynės kartingo trasoje su „Ferrari“ automobiliu

„AC Milan“ puolėjas Mario Balotelli jau seniai garsėja ekcentriškais savo poelgiais.

M. Balotelli atvažiavo į kartingo lenktynėms skirtą aikštelę netoli Milano, vairuodamas naujutėlaitį „Ferrari F450“ automobilį.<br>AP
M. Balotelli atvažiavo į kartingo lenktynėms skirtą aikštelę netoli Milano, vairuodamas naujutėlaitį „Ferrari F450“ automobilį.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 10, 2013, 9:25 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 11:36 PM

Italijos lygos rungtynėse su „PescaraSuper Mario padėjo savo komandai iškovoti pergalę 4:0, garantavusią „Milan“ klubui bilietą į kito sezono Čempionų lygos atrankos varžybas.

Trečiadienį Pescaroje pasižymėjęs du kartus M.B alotelli jau įmušė 11 įvarčių per 11 mačų, kai apsivilko „Milan“ aprangą.

Bet Super Mario dar sykį įrodė, jog sugeba nustebinti visus ne tik futbolo aikštėje.

Netrukus po šios dvikovos M. Balotelli atvažiavo į kartingo lenktynėms skirtą aikštelę netoli Milano, vairuodamas naujutėlaitį „Ferrari F450“ automobilį.

Puikiai pažindamas šią trasą Super Mario įveikė kartingams skirtą 600 metrų žiedą su savo baltu F450 bolidu, kurį pasidovanojo sau po skyrybų su Belgijos manekene Fanny Nequesha.

Nieko nuostabaus, kad po šios pramogos jis vėl atsidūrė Italijos žiniasklaidos dėmesio centre – reportažą apie „Ferrari“ lyg kartingą vairuojantį futbolininką pirmajame savo puslapyje paskelbė dienraštis „Repubblica“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.