Brazilas Neymaras pasirinko - jis žais „Barcelona“ komandoje

Jaunasis Brazilijos futbolo talentas Neymaras keliasi į Ispaniją.

Jaunasis Brazilijos futbolo talentas Neymaras keliasi į Ispaniją.<br>Reuters
Jaunasis Brazilijos futbolo talentas Neymaras keliasi į Ispaniją.<br>Reuters
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-26 03:50, atnaujinta 2018-03-06 06:36

Barcelona“ klubas galiausiai įveikė Madrido „Real“ ir visus kitus konkurentus, viliojusius 21-erių brazilą.

Katalonai sumokėjo 50 mln. eurų išpirką „Santos“ klubui, o Neymaras netrukus pasirašys 5 metų sutartį su „Barcelona“. Katalonijos klube Neymaras uždirbs po 7 mln. eurų per metus.

Kai viso futbolo pasaulio akys buvo nukreiptos į Londoną, kur vyko Čempionų lygos finalas, Ispanijos žiniasklaida sutartinai skelbė kitą svarbiausią naujieną.

Barcelonoje leidžiamas „El Mundo Deportivo“, Madrido dienraštis „Marca“ ar katalonų radijo stotis RAC vieningai pranešė, jog Neymaras galiausiai pasirinko „Barcelona“ klubą.

„Cadena SER“ radijo stotis pridūrė, jog Madrido „Real“ vadovai pripažino, jog pralaimėjo neakivaizdinę kovą dėl brazilų talento amžiniems savo varžovams.

Į Londoną Čempionų lygos finalo stebėti atvykęs Brazilijos rinktinės treneris Luisas Felipe Scolari patvirtino, jog daugiau kaip tris valandas trukusios derybos galiausiai baigėsi šeštadienio vidurnaktį Brazilijos laiku.

„Barcelona“ prezidentas Sandro Rosellis šeštadienį per pietus paskubomis bet grįžo iš Londono, kad padėtų tašką derybose.

„Jis yra labai patrauklus žaidėjas“, - trumpai sakė „Barcelona“ trenerio asistentas Jordi Roura šeštadienį per spaudos konferenciją, nenorėdamas daugiau leistis į kalbas.

Sekmadienio vakarą po Ispanijos čempionato dvikovos su „Espanyol“ arba vėliausiai pirmadienį „Barcelona“ ruošiasi oficialiai paskelbti apie naujausią savo pirkinį.

Neymaras atsisveikins su „Santos“ klubu po sekmadienio rungtyni su „Flamengo“ Brazilijos pirmenybėse. Po to 21-erių puolėjas kartu su Brazilijos rinktine dalyvaus Konfederacijų taurės varžybose, o po keletos savaičių galiausiai atvyks į Ispaniją pas naujuosius savo komandos draugus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.