PSG klubą palieka Z. Ibrahimovičius ir D. Beckhamą priviliojęs sporto direktorius Leonardo

Į skandalą įsivėlęs „Paris Saint-Germain“ (PSG) klubo sporto direktorius Leonardo traukiasi. Trečiadienį klubas pranešė, kad Leonardo nutarė Kataro šeichų pinigais lepinamą ekipą palikti iškart, kai tik baigsis žaidėjų perėjimų laikotarpis, rašo goal.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-10 16:50, atnaujinta 2018-03-03 04:06

„Leonardo informavo klubą, kad nori palikti sporto direktoriaus postą, - rašoma PSG pranešime. - Mums gaila dėl tokio pasirinkimo, tačiau gerbiame jo sprendimą. Dėkojame už atsidavimą, kuriant aukščiausio lygio Europos klubą Paryžiuje.“

43 metų Leonardo neseniai sulaukė galingo kirčio iš Prancūzijos futbolo federacijos (PFF). Ši suspendavo sporto direktorių visam 2013-2014 metų sezonui, kai Leonardo nepasiekė, kad būtų patenkinta pateikta apeliacija. PSG sporto direktorius norėjo, kad PFF sumažintų arba iš viso nutrauktų devynių mėnesių diskvalifikaciją, kuri buvo skirta už tai, kad jis pakeliui į persirengimo kambarį pastūmė teisėją Alexandre'ą Castro.

Leonardo prie PSG prisijungė 2011 metais. Jis į klubą pritraukė tokius žaidėjus, kaip Zlatanas Ibrahimovičius, Davidas Beckhamas, Thiago Silva, Javieras Pastore, Ezequielis Lavezzi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.