Talentingas Lietuvos vartininkas keliasi į vieną stipriausių Kipro klubų

Vienas talentingiausių šalies vartininkų Emilijus Zubas savo karjerą tęs Kipre. Rygos „Daugava“ klubui priklausantis lietuvis ir vėl skolinamas – šį kartą Larnakos AEK ekipai, Futbolo.TV patvirtino pats futbolininkas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2013, 11:01 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:23 AM

Kurortiniame Larnakos mieste įsikūręs AEK klubas – vienas populiariausių Kipre. Praėjusiame sezone AEK vietinėse pirmenybėse užėmė ketvirtąją vietą, o 2011 – 2012 m. sezone rungtyniavo UEFA Europos lygos grupių turnyre.

1994 m. įkurtas klubas prieš kiekvieną sezoną kelia aukštus tikslus ir į savo gretas pasikviečia ne vieną pajėgų legionierių. Šiuo metu sutartis su AEK turi futbolininkai iš vienuolikos skirtingų šalių.

Lietuviui numatoma pagrindinio vartininko pozicija, tačiau tai neturėtų stebinti, prisimenant, kokius stebuklus E.Zubas kūrė žaisdamas Belchatovo GKS ekipoje Lenkijoje.

Pats lietuvis Futbolo.TV tikino, jog džiaugiasi atsidūręs Kipre: „Čia sudarytos puikios sąlygos, o ir komandos lygis gana aukštas. AEK turi daug ištikimų fanų ir kovoja dėl aukščiausių pozicijų. Tikiuosi, jog čia patobulėsiu, taip pat įgysiu vertingos patirties.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.