„Sūduvos“ puolėjas K.Chvedukas: „Savo vertę turi įrodyti kuo anksčiau“

Vienas mėgstamiausių Marijampolės „Sūduvos“ aistruolių futbolininkų neabejotinai yra vietinės mokyklos auklėtinis, kovotojas iš didžiosios raidės Karolis Chvedukas. Nors šiame sezone nemažai rungtynių dėl traumos saugui teko stebėti iš tribūnų, tada kai gali žaisti, jis yra vienas kertinių komandos žaidėjų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-30 17:24, atnaujinta 2018-02-21 15:41

Stebint 22 metų futbolininko žaidimą susidaro įspūdis, jog toks terminas kaip „nuovargis“ ar žodis „negaliu“ jo gyvenime apskritai neegzistuoja, o kiekvienose rungtynėse vidurio saugas atiduoda net daugiau nei visas jėgas.

„Vienas svarbiausių dalykų futbole – noras ir kovingumas, - tinklalapiui Futbolo.TV pasakojo K.Chvedukas. – Aikštėje reikia pilnai išsikrauti ir tai daryti visas 90 minučių, privalai atiduoti visas jėgas. Ar būdamas marijampolietis jaučiu didesnį palaikymą tribūnose? Galbūt. Tikrai malonu, kai žiūrovai įvertina tavo pastangas, tai suteikia dar daugiau motyvacijos.“

A lygoje vienas „Sūduvos“ lyderių debiutavo dar 2008 m., o pagrindinėje sudėtyje įsitvirtino jau kitame sezone. Savo kokybišku žaidimu publiką stebinęs perspektyvus vidurio saugas netruko atkreipti į save U-21 rinktinės trenerių dėmesio bei sulaukęs šanso pasiuntė kamuolį į pačios Portugalijos, su tokiomis žvaigždėmis kaip Fabio Coentrao priešakyje, vartus.

Prieš kurį laiką Karolis sulaukė trenerio Csabos Laszlo pasitikėjimo bei į aikštę žengė vilkėdamas ir nacionalinės rinktinės marškinėlius. Pasak jo, tai – vienas įsimintiniausių gyvenimo įvykių: „Tai buvo tikrai nuostabu, nes kiekvienas žaidėjas svajoja vieną dieną žaisti nacionalinėje rinktinėje. Vien dėl to verta stengtis ir žaisti futbolą“, - kalbėjo jis.

K.Chvedukas su Futbolo.TV taip pat kalbėjosi apie karjeros pradžią, sportininkams „uždraustus“ vaisius ir ateities tikslus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.