Rusai į mėgėjų Europos čempionatą vežasi žvaigždę, lietuviai – vienybę

Nuo staliaus – iki teisininko, nuo statybininko – iki informacinių technologijų įmonės direktoriaus. Margaspalvė Lietuvos mini futbolo 6x6 mėgėjų rinktinė išvyko į Europos čempionatą, kuris spalio 9-14 dienomis vyksta Graikijos saloje Kretoje. Nepaisant grėsmingų varžovų, rinktinės vadovai ir treneriai nenuleidžia rankų ir tikisi sėkmingo pasirodymo turnyre.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2013, 1:25 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:14 AM

Lietuvaičiai vienoje grupėje susigrums su italais, turkais bei šeimininkais graikais. Vėlų ketvirtadienio vakarą (vidurnaktį) Lietuva susitiks su Italija, o penktadienį laukia rungtynės su turkais ir graikais. Organizatoriai žada visas varžybas filmuoti keturiomis kameromis bei viską transliuoti tiesiogiai ČIA.

Pasak rinktinės trenerio Jurijaus Tarakanovo, pagrindinė komandos stiprybė turėtų būti drausmė ir vienybė.

„Susibūrė ganėtinai geros sudėties komanda, kuri pasižymi drausme ir vienybe. Tikimės, jog Mini futbolo lygos (MFL) snaiperis Martynas Rašinskas pasinaudos savo progomis bei pelnys įvarčių, o prie jo prisidės ir visa komanda, kuri neleis varžovams laisvai žaisti, perdavinėti kamuolį po visą aikštę“, – kalbėjo strategas.

Lietuvos komandoje nėra nė vieno buvusio profesionalaus futbolininko. Tuo metu rusai atsivežė buvusį rinktinės ir Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėją Aleksandrą Panovą ir kitus buvusius profesionalus.

Ar nebuvo pagundos susistiprinti ir mūsiškiams? „Nebuvo. Atsiprašau, meluoju. Valdas Ivanauskas neabejotinai būtų buvęs rinktinės sudėtyje, tačiau dabar jis labai toli, Chabarovske, – juokėsi rinktinės administratorius Kęstutis Bagonas. – Vykstame į mėgėjų Europos čempionatą, todėl tikrai nežinome komandų pajėgumo. Tik turnyrui pasibaigus darysime išvadas, kas būtų, jeigu būtų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.