Bosnių nuotykiai Kaune – švilpaujantis policininkas ir gatvės muzikanto rokenrolas

Pasišvilpaudamas – taip vienas policijos pareigūnas Kaune prašė išsiskirstyti būrelį Bosnijos ir Hercegovinos futbolo aistruolių. „Išjunkite muziką ir eikite“, - tokiais žodžiais pokalbį su į Lietuvą savo rinktinę atlydėjusiais sirgaliais pokalbį pradėjo policijos pareigūnas. Netrukus jis sulaukė nemažai klausimų anglų kalba, tačiau į juos neatsakinėjo – užsienio kalbą atstojo mojavimas ranka ir švilpimas, imituojantis ėjimą tolyn.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2013, 8:30 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:17 AM

Tiesa, svečiams pasisekė, kad pareigūnai šių nebaudė už alkoholio vartojimą viešoje vietoje.

Tai vienas pirmadienio epizodų. Jau savaitės pradžioje Kaune švęsti pradėjo daugybė Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės aistruolių. Jų į Kauną iš viso atvykti ketina įvairiais duomenimis nuo 4 iki 10 tūkstančių.

Antradienį 20 valandą S.Dariaus ir S.Girėno stadione Bosnijos ir Hercegovinos rinktinė atrankos į pasaulio čempionatą paskutiniojo turo rungtynėse susitiks su Lietuva. Jeigu svečiai iškovos pergalę – pirmą kartą nepriklausomos šalies istorijoje pateks į pasaulio čempionatą.

Kaunas.kasvyksta.lt užfiksavo ir daugiau epizodų iš bosnių apsilankymo Lietuvoje. Pastarieji atsigabeno ir garso kolonėlę, per kurią sklido Bosnijos ir Hercegovinos atlikėjų dainos. Mūsų šalies svečiai linksminosi įvairiai – kas lankėsi kavinėse, kas vaikštinėjo ir skandavo Kauno alėjoje.

Itin įdomus epizodas užfiksuotas vienoje kavinėje – čia Bosnijos ir Hercegovinos sirgalius palinksminti nusprendė gatvės muzikantas. Pastarasis gitara sugrojo garsiojo amerikiečių atlikėjo Chucko Berry daina „Go Johnny go“ ir sulaukė pritarimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.