„AC Milan“ sirgaliai užblokavo stadiono išėjimus, reikalavo susitikimo su ekipa

„AC Milan“ komandai šeštadienio rungtynės įsimins ilgam. Po lygiųjų 1:1 su „Genoa“ Milano klubo aistruoliai užkirto kelią ekipai iš „San Siro“ stadiono. Jie neišleido komandos ir reikalavo susitikimo su ja bei pasiaiškinimų dėl prastų rezultatų, rašo goal.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-24 10:42, atnaujinta 2018-02-20 04:46

„AC Milan“ futbolininkai rungtynėse išsiveržė pirmieji, tačiau greitai rezultatas buvo išlygintas. Milanmiejio komandos aistruoliai matė, kaip Massimiliano Allegri auklėtiniams trūko idėjų ir aštrumo priekyje. Daug įsiūčio sukėlė Mario Balotelli, nerealizavęs 11 m baudinio.

Ištikimiausi klubo sirgaliai po mačo užblokavo išėjimus iš stadiono ir pareikalavo susitikimo su M.Allegri bei visa ekipa.

„Šie žaidėjai nežino, kas yra pasiaukojimas. Jie turi tokius didelius pinigus, o žmonės kaip mes, dirbame jiems“, - žurnalistams kalbėjo vienas judėjimo lyderių.

Anksčiau ultros iškėlė plakatą, kuriame komandos žaidėjams buvo siūloma susitikti prie išėjimo. Netrukus prie žaidėjų išėjimo zonos policijos pareigūnai sustiprino pajėgas.

M.Balotelli norėjo nuraminti sirgalius, tačiau jam to padaryti neleido apsaugos personalas. Tad su 300 aistruolių pasikalbėti nuėjo Kaka ir vartininkas Christianas Abbiati.

Jie apie tris minutes dalyvavo karštose diskusijoje, o tada jiems buvo leista sugrįžti į rūbinę. Šiuos žaidėjus lydėjo plojimai, lyg situacija būtų išspręsta.

„Šiemet reikalai klostosi negerai, tačiau tai nutinka visiems. Nereikia dramatizuoti, - sakė „AC Milan“ vadovaS Adriano Galliani. - Apie „Curva Sud“ sirgalius nekalbėsi. Visi turime būtų ramūs ir kantrūs. Sugrįšime į savo kelią.“

„AC Milan“ per pastaruosius septynis mačus neiškovojo pergalės jokiame turnyre. Nuo „Serie A“ lyderių klubas atsilieka aštuoniolika taškų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.