Sutryptos „Hotspur“ ekipos treneris kalba apie gėdą

„Turėtume gėdytis“, - ištarė treneris Andre Villasas-Boasas, po jo auklėtinių fiasko Anglijos čempionate. „Tottenham Hotspur“ komanda „Manchester City“ futbolininkams leido juos pažeminti. „Hotspur“ pralaimėjo 0:6.

A.Villaso-Boaso auklėtiniai patyrė galingą smūgį.<br>AP archyvo nuotr.
A.Villaso-Boaso auklėtiniai patyrė galingą smūgį.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2013, 5:39 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:05 AM

Londono komanda pirmąjį smūgį patyrė jau keturioliktąją sekundę ir vėliau buvo tik dar labiau talžoma. Tai buvo didžiausias klubo pralaimėjimas lygoje nuo 1996 metų, kuomet „Hotspur“ 1:7 nusileido „Newcastle United“ ekipai.

„Į tokį pralaimėjimą galima reaguoti tik vienaip – gėdytis“, - BBC sakė A.Villasas-Boasas.

Jo auklėtiniams niekaip nepavyko sustabdyti varžovų puolėjų. „Startas buvo labai sunkus. Daug pozityvių dalykų neįžvelgsi. Po pirmųjų įvarčių sureagavome neblogai, tačiau viskas nutiko per greitai. Vienintelės mūsų progos buvo pirmojoje pusėje. Jeigu būtume įmušę, jeigu būtų 1:1, baigtis būtų kitokia“, - kalbėjo „Hotspur“ treneris.

„Žaidėjai reagavo į įvartį, tačiau nebuvo koncentracijos. Viskas klostėsi blogai. Kiekviena varžovų proga tapo įvarčiu ir mes už tai sumokėjome, - sakė jis. - Varžovai buvo nuostabūs, o mes – labai prasti.“

„Hotspur“ klubas per tris pastaruosius mačus iškovojo tik tašką. Artimiausios ekipos rungtynės – ketvirtadienį – Europos lygoje.

„Mano atsakomybė – prikelti žaidėjus, nes visada laukia kitas mačas. Turime į tai sureaguoti Europos lygoje“, - sakė A.Villasas-Boasas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.