Z.Ibrahimovičius Prancūzijoje neįtikėtinai nubaudė vartininką

Prancūzijos taurės pusfinalyje – Zlatano Ibrahimovičiaus šou. Pasaulio futbolo superžvaigždė paskutinėmis akimirkomis išplėšė „Paris Saint-Germain“ ekipai pergalę prieš „Nantes“ klubą 2:1 ir išvedė ją į finalą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 11:59 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:11 PM

Lemtingu tapo 32 metų švedo dūris 90-ąją minutę. Tačiau ne ką įspūdingesnis buvo ir pirmasis Z.Ibrahimovičiaus įvartis, pasiektas dar 5-ąją minutę.

Tuomet „Nantes“ vartininkas bandė išmušti kamuolį iš baudos aikštelės, nes prie jo skubėjo du „Paris Saint-Germain“ žaidėjai. Tačiau desperatiškai išspirto kamuolio Z.Ibrahimovičius jau tykojo.

Jis vienu lietimu smūgiavo į greitai skriejusį kamuolį iš maždaug 40 metrų ir šis visų nuostabai lėkė taip tiksliai, kad „Nantes“ vartų sargas buvo bejėgis išgelbėti komandą.

Tiesa, fantastiškas Z.Ibrahimovičiaus įvartis galėjo nueiti perniek, nes 81 min. Olivier Veigneau išlygino rezultatą. Tačiau Z.Ibrahimovičius vėl sužibėjo paskutinę mačo minutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.