J.Mourinho nebetiki, kad „Chelsea“ laimės Anglijos čempionatą

Po apmaudaus pralaimėjimo vieniems Anglijos futbolo pirmenybių autsaideriams „Crystal Palace" futbolininkams, Londono „Chelsea" treneris Jose Mourinho nevyniojo žodžių į vatą. Strategas pareiškė, kad jo treniruojama komanda nebeturi vilties laimėti nacionalinį čempionatą.

J.Mourinho netiki, kad „Chelsea" komandą lydės sėkmė.<br>AP nuotr.
J.Mourinho netiki, kad „Chelsea" komandą lydės sėkmė.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-30 10:46, atnaujinta 2018-02-15 00:30

„Chelsea" po J.Terry įvarčio į savus vartus šeštadienį patyrė nesėkmę 0:1 ir neišnaudojo puikios progos padidinti savo taškų kraičio bei atitrūkti nuo artimiausių persekiotojų.

Nors Londono klubas su 69 taškais vis dar yra pirmojoje vietoje, kus tačiau tašku atsiliekantis „Liverpool" yra sužaidęs vienu maču mažiau, o 67 taškus turinti „Manchester City" ekipa - dviem.

„Mano manymu, mes praradome bet kokias galimybes baigti čempionatą būdami pirmi. Mes tapome pernelyg priklausomi nuo kitų komandų rezultatų. Per daug priklausomi. Kai tu esi šiek tiek priklausomas nuo kitų rezultatų, viskas įmanoma, bet kai priklausai taip stipriai, tada visai kas kita.

Žinau, kad matematiškai viskas įmanoma, tačiau vienas dalykas yra matematika, o kitas - realybė. Manau, bus taip - kadangi mes pernelyg priklausomi nuo kitų komandų rezultatų, kitos ekipos pasieks tokį rezultatą, kokio joms reikia. Dabar nemanau, kad galime laimėti čempionatą", - kalbėjo J.Mourinho.

„Chelsea" komandai liko dar šeši Anglijos futbolo čempionato mačai - su „Stoke City", „Swansea City", „Sunderland", „Liverpool", „Norwich City" ir „Cardiff City".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.