Talentingasis A.Januzajus pasirinko Belgijos rinktinę

Adnanas Januzajus nusprendė vilkėti Belgijos rinktinės marškinėlius. Apie tai socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė belgų nacionalinės komandos treneris Marcas Wilmotsas. 19 metų talentingasis „Manchester United“ saugas turėjo pasirinkimą. Jis yra gimęs Briuselyje, tačiau turi Balkanų šaknų.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Apr 24, 2014, 10:35 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:16 PM

2011 metais prie „Manchester United“ prisijungęs futbolininkas rinkosi iš keleto variantų. Tarp jų – Kosovo ir Albanijos rinktinės. Anksčiau buvo kalbama, kad sąraše buvo ir turkai, anglai bei serbai.

M.Wilmotsas paskelbė, kad gavo oficialų patvirtinimą, jog A.Januzajus pasisiūlė ginti Belgijos spalvas iki karjeros pabaigos.

Toks A.Januzajaus sprendimas – itin džiugus belgams, kurie iš jaunų talentingų futbolininkų buria išties pajėgią rinktinę.

Komandos vartus gina Thibautas Courtoisas, atakas organizuoja Edenas Hazardas. Abu futbolininkai priklauso Londono „Chelsea“ klubui, tik Th.Courtoisas yra išnuomotas Madrido „Atletico“ ekipai.

Belgams žadamas geras pasirodymas birželį vyksiančiame pasaulio futbolo čempionate, kur H grupėje jie varžysis su Rusija, Pietų Korėją ir Alžyru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.