„Milan“ komandos vairą iš C.Seedorfo ruošiasi perimti F.Inzaghi

Likęs už Europos turnyrų borto „Milan“ klubas ruošiasi permainoms?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2014, 2:26 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:39 AM

Italijos žiniasklaida antradienį vieningai paskelbė, jog Filippo Inzaghi netrukus turėtų tapti naujuoju treneriu vietoj Clarence'o Seedorfo.

Nors neseniai „Milan“ prezidentas Silvio Berlusconi tvirtino, jog C.Seedorfas liks vadovauti komandai ir kitą sezoną, atrodo, jog jis jau persigalvojo.

Buvęs „Milan“ žaidėjas iš Olandijos perėmė komandos vairą sausį, pasirašęs dviejų metų sutartį. Bet net ir pagerėjusio komandos žaidimo antroje sezono pusėje, regis, klubo vadovams jau neužtenka, kad jis tęstų pradėtus darbus.

Olandą gali pakeisti Filippo Inzaghi – kita buvusi „Milan“ žvaigždė. 40 metų italas pastaruoju metu treniravo „Milan“ jaunimo komandas.

Milano spauda skelbia, jog S.Berlusconi viloje Arcore mieste F.Inzaghi jau aptarė visas būsimos sutarties sąlygas su „Milan“ vadovu Andriano Galliani. Dešinioji buvusio Italijos premjero ranka nuolat palaikė Pippo kandidatūrą.

Oficialiai apie naują trenerį „Milan“ turėtų paskelbti po keletos dienų, kai su C.Seedorfu galutinai sutars dėl kontrakto nutraukimo sąlygų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.