Triumfu pasaulio čempionate netikintys prancūzai įveikė norvegus

Prancūzijos futbolo rinktinė repetuoja prieš pasaulio čempionatą Brazilijoje. „Stade de France“ stadione Didier Deschamps‘o auklėtiniai 4:0 (1:0) sutriuškino Norvegijos rinktinę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2014, 12:55 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:12 AM

Įvarčių kraitį pirmasis atidarė Paulas Pogba (15), o antroje rungtynių dalyje skirtumą didino Olivier Giroud (51 ir 69) bei Loicas Remy (67).

Ypač gražus buvo pirmasis O.Giroud įvartis.

Birželio 12-ąją prasidėsiančiame čempionate prancūzai rungtyniaus E grupėje su Šveicarija, Ekvadoru ir Hondūru.

„Į Braziliją važiuoju su didelėmis ambicijomis. Bet taip pat esu ir realistas, – sakė 45 metų strategas. – Turnyre „ant popieriaus“ yra daug už mus kur kas geresnių komandų. Nuo šios tiesos nepabėgsi. O vienintelis mačas, kurį prancūzai laimėjo grupės varžybose, buvo 2006-aisiais prieš Togą.“

D.Deschamps‘as priminė prancūzų buksavimą pastaruosiuose čempionatuose. Planetos pirmenybėse Pietų Afrikoje prieš ketverius metus Prancūzija neįveikė grupės barjero, o 2012 metų Europos čempionate labiau garsėjo kivirčais su treneriu Raymondu Domenechu nei gerais rezultatais.

„Negaliu sakyti, kad mes galime laimėti pasaulio čempionatą. Yra bent 6-7 už mus geresnės rinktinės. Todėl triumfas pasaulio čempionate Prancūzijai prilygtų stebuklui“, – atviravo D.Deschamps‘as.

Specialistas piktinosi, kad jo auklėtiniai daug laiko praleidžia naudodamiesi išmaniaisiais įrenginiais. Esą taip jie atsiriboja vienas nuo kito ir mažai bendrauja tarpusavyje.

Pasaulio čempionatui rengiasi ir Japonijos futbolininkai. Jie 1:0 (1:0) palaužė Kiprą. Pergalingą įvartį 43 min. įmušė Atsuto Uchida.

Japonai Brazilijoje žais vienoje grupėje su Kolumbija, Graikija ir Dramblio Kaulo Krantu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.