Cristiano Ronaldo įvartis neišgelbėjo portugalų

Rungtynių akimirka.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Rungtynių akimirka.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 7:23 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:40 AM

Pergalė paskutinėse G grupės rungtynėse Portugalijos rinktinei džiaugsmo nesuteikė. Portugalai 2:1 (1:0) nugalėjo Ganos futbolininkus, tačiau į aštuntfinalį nepateko.

Kitose grupės rungtynėse žaidė Vokietijos ir JAV rinktinės.

Kitose rungtynėse Vokietijos rinktinė 1:0 nugalėjo JAV komandą. Turnyro lentelėje JAV ir Portugalijos futbolininkai surinko po 4 taškus, tačiau dėl geresnio įvarčių santykio į kitą etapą pateko amerikiečiai.

Grupė. Pirmąją vietą grupėje užėmė nė karto nepralaimėjusi Vokietijos rinktinė. Antrąjį kelialapį į aštuntfinalį iškovojo JAV rinktinė. Trečia liko Portugalija, ketvirta – Gana.

Įvarčiai. Ganos rinktinė šiose rungtynėse įmušė du įvarčius, tiesa, vieną - į savo vartus. Įpusėjus antrajam kėliniui varžovus į priekį išvedė J.Boye. Prasidėjus antrajam kėliniui  po tikslaus K.Asamoah perdavimo į baudos aikštelę, A.Gyanas išlygino rezultatą. Pergalingą įvartį mačo pabaigoje pelnė C.Ronaldo.

Pašalinimas. Iki mačo likus kelioms valandoms iš Ganos rinktinės dėl netinkamo elgesio buvo pašalinti Sulley Muntari ir Kevinas-Prince'as Boatengas.35 min. Progos neišnaudojo C.Ronaldo. Kamuolį sustabdė Ganos rinktinės vartininkas.

Rungtynės

6 min.

Pavojinga situacija prie Ganos vartų. Į vartus smūgiavo C.Ronaldo, tačiau smūgis buvo netikslus.

31 min. Labai nesėkmingas epizodas Ganos futbolininkams, išvedęs portugalus į priekį. J.Boye įsimušė į savo vartus. Portugalija priekyje 1:0.

35 min

. Progos neišnaudojo C.Ronaldo. Kamuolį sustabdė Ganos rinktinės vartininkas.

40 min. C.Atsu su kamuoliu įsiveržė į portugalų baudos aikštelę, sukeldamas ant kojų visus Ganos rinktinės sirgalius. Tačiau tiksliai atakos užbaigti jam nepavyko.

45 min. Nani atliko tolimą perdavimą į baudos aikštelę, tačiau ten portugalų nebuvo, Ganos rinktinės gynėjas išspyrė kamuolį į kampinį.

57 min.  Po tikslaus K.Asamoah perdavimo į baudos aikštelę, kamuolį į vartus pasiuntė A.Gyanas ir išlygino rezultatą 1:1.

71 min. C.Ronaldo suteikė puikią progą komandos draugams, pasiųsdamas kamuolį į baudos aikštelę, tačiau ataką nutraukė Ganos rinktinės gynėjas.

80 min. C.Ronaldo išvedė Portugalijos rinktinę į priekį 2:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.