Ganos rinktinė pasirašinės sutartis su savo futbolininkais

Ganos futbolo federacija (GFA) rado sprendimą, kaip išvengti per šį pasaulio čempionatą kilusių skandalų - būsimuose tarptautiniuose turnyruose į rinktinę kviečiami futbolininkai pasirašys sutartis. Per pasaulio čempionatą Brazilijoje Ganos futbolininkai nusprendė streikuoti, nes negavo užmokesčio – apie 3 mln. JAV dolerių, rašo BBC.

Nuo šiol Ganos rinktinės žaidėjai pasirašys sutartis.<br>AP nuotr.
Nuo šiol Ganos rinktinės žaidėjai pasirašys sutartis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2014, 6:11 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:25 AM

GFA teigė, kad sprendimas padėtų išvengti tokių situacijų ir visi žinotų, ko tikėtis. Šiemet Ganos rinktinė neįveikė grupės etapo.

Kol GFA kalba apie sutartis, rinktinės treneris Kwesi Appiahas atskleidė, kad nori pristatyti griežtą nacionalinės komandos žaidėjų elgesio kodeksą. K.Appiahas Brazilijoje spėjo namo išsiųsti Sulley Muntari ir Keviną Prince'ą Boatengą, kai šie elgėsi netinkamai – naudojo fizinę jėgą, įžeidinėjo žodžiais.

„Kai žaidėjai pasirašys sutartis, tokių problemų nebeliks. Sutartyse bus aiškiai nurodytos elgesio taisyklės“, - sakė treneris.

S.Muntary ir K.P.Boatengas buvo nušalinti ir išsiųsti namo prieš paskutinį rinktinės mačą su Portugalija. Ganos komanda pralaimėjo 1:2 ir turėjo atsisveikinti su turnyru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.