Brazilų treneriu vėl tapęs Dunga neleis Neymarui dažytis plaukų

Brazilijos rinktinės treneriu vėl tapęs Dunga viešai paskelbė keletą taisyklių, kurių nuo šiol privalės laikytis visi jo komandos žaidėjai.

Neymaro šukuosena sulaukė naujojo Brazilijos rinktinės trenerio komentarų.<br>AP nuotr.
Neymaro šukuosena sulaukė naujojo Brazilijos rinktinės trenerio komentarų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-31 14:25, atnaujinta 2018-02-11 15:03

50 metų brazilas pirmausiai įspėjo Neymarą – ryškiausią Brazilijos futbolo žvaigždę.

„Jeigu Neymaras nešioja kepurėlę, ši privalo būti Brazilijos rinktinės, o ne bet kokia kita“, – pareiškė Dunga, duodamamas išsamų interviu „Globo“ televizijai.

Buvęs „Seleçao“ kapitonas jau vadovavo rinktinei 2006-2010 metais, bet per pirmąjį savo mandatą prie komandos vairo spėjo tapti vienu nepopuliariausių šalies trenerių. Dunga jau tuomet rinktinėje reikalavo geležinės drausmės, bet brazilams nepatiko jo propaguojamas žaidimo stilius.

Tačiau į rinktinę grįžęs 1994-ųjų pasaulio čempionas, regis, nesusiteikęs iš esmės atsisakyti savo darbo principų. Po brazilų fiasko namuose per 2014 metų pasaulio čempionatą Luizą Felipe Scolari pakeitusiam treneriui iš akių neprasprūdo net Neymaro šukuosena.

„Aš neleisčiau žaidėjams dažyti savo plaukų tuomet, kai jie leidžia laiką su nacionaline komanda. Po ir prieš – viskas gerai, bet būdami rinktinėje jie privalo galvoti tik apie pasaulio čempionatą“, – aiškino Dunga.

Naujasis Brazilijos rinktinės treneris paskelbė, jog „mes nežaisime tik Neymarui, o jis pirmiausiai žais komandai. Aš noriu vieningos komandos ir daugiau komandinio žaidimo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.