Po nesėkmės – šokas ispanams dėl siaubingos I.Casillaso klaidos

I.Casillaso klaida lėmė įvartį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
I.Casillaso klaida lėmė įvartį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2014, 10:14 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:08 PM

„Dar viena košmariška Ikero Casillaso naktis“, „Ikeras Casillasas galėjo padaryti daugiau“, „Ikeras sudrebėjo, ispanai pralaimėjo“ - Ispanijos rinktinės vartininkas po pralaimėtų 2016 metų Europos čempionato atrankos rungtynių turi atlaikyti kritikos laviną.

Ispanai ketvirtadienį išvykoje 1:2 nusileido Slovakijos komandai. I.Casillasas priekaištų sulaukė dėl pirmojo slovakų įvarčio. 17 minutę J.Kucka kėlė baudos smūgį, pramušė ispanų sienelę ir kamuolys skriejo tiesiai į vartininką. I.Casillasas lietė kamuolį, tačiau nesugebėjo jo atremti.

„Raudonieji ėmė atsilikti po aiškios I.Casillaso klaidos. Tai buvo netikęs sprendimas, po kurio kamuolys įskriejo į vartus.

Tiesa, prieš tai I.Casillasas stebuklingai išgelbėjo vartus nuo Roberto Mako smūgio. Šventasis ir nevidonas viename“, - „Marca“ ne tik peikė Ispanijos rinktinės veteraną, bet ir pagyrė už gerą epizodą.

„Po R.Mako pirmojo bandymo, kurį neutralizavo I.Casillasas, ispanai sureagavo į šį įspėjimą, tačiau nesugebėjo apsisaugoti. Slovakams pavyko antruoju bandymu. J.Kucka įmušė įvartį, o jam padėjo didžiulė I.Casillaso klaida“, - vartininką skalpuoja mundodeportivo.com.

„Ispanija pralaimėjo pirmąjį Europos čempionato mačą išvykoje per aštuonerius metus, dėka siaubingos I.Casillaso klaidos“, - rašo thescore.ie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.