Jose Mourinho du kartus atsisakė tapti PSG treneriu

2014 m. spalio 13 d. 15:25
lrytas.lt
Londono „Chelsea“ treneris Jose Mourinho net du kartus per karjerą atsisakė perimti „Paris Saint-Germain“ ekipos vairą. Apie tai 51-erių portugalas patvirtino, duodamas interviu populiariausiai Prancūzijoje futbolo laidai „Téléfoot“, kuri transliuojama kiekvieną sekmadienį per TF1 kanalą.
Daugiau nuotraukų (1)
„Aš buvau pirmasis jų pasirinkimas ateiti į klubą kartu su Leonardu (buvęs PSG sporto direktorius iš Brazilijos – Red.), kol jie (PSG savininkai iš Kataro – Red.) galiausiai nepasirinko Carlo Ancelotti (2011 metais. – Red.)“, – teigė J.Mourinho.
Portugalas patvirtino, jog antrą kartą buvo sulaukęs pasiūlymo treniruoti PSG tuomet, kai C.Ancelotti 2013-aisiais nusprendė palikti Paryžių, bet atsisakė pakeisti italą, o Prancūzijos čempionų treneriu tapo Laurent'as Blancas, ir šį sezoną dirbantis su PSG komanda.
„Man buvo labai malonu (kad PSG vadovai kreipėsi – Red.), bet dirbau Madrido „Real“, o po to sulaukiau galimybės iš naujo sugrįžti į „Chelsea“, – atviravo J.Mourinho. – Esu klube, kuriame aš noriu būti.“
Du kartus Čempionų lygoje ir net keturių skirtingų šalių čempionatuose (Portugalijoje, Anglijoje, Italijoje ir Ispanijoje) jau triumfavęs portugalas neslėpė, jog tęsti karjerą Prancūzijoje jam nelabai įdomu.
„Būti čempionu su PSG nėra stulbinantis įvykis iš kito pasaulio. O dabar tapti Anglijos čempionu yra tiesiog fantastiška, nes tai padaryti yra labai sunku“, – teigė J.Mourinho.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.