Turkų sirgaliai įžeidinėjo savo vartininką ir po mačo jį užpuolė

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2014, 10:12 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:38 AM

Pagrindinis Turkijos rinktinės vartininkas Volkanas Demirelis nesijaučia saugus net savo šalyje. Prieš 2016 metų Europos futbolo čempionato atrankos rungtynes turkų sirgaliai įžeidinėjo 33 metų vartininką, o po jų netgi fiziškai užsipuolė.

Pagrindinė to priežastis – V.Demirelio klubas. Patyręs vartininkas atstovauja Stambulo „Fenerbahce“, o Turkijos nacionalinė komanda žaidė principinio varžovo Stambulo „Galatasaray“ stadione.

„Turk Telekom“ arenoje dar prieš prasidedant mačui su Kazachstanu „Galatasaray“ aistruolių sektorius ėmė užgaulioti V.Demirelį.

Apšilinėdamas vartininkas bandė pasikalbėti su tautiečiais, tačiau šie nenustojo įžeidinėti rinktinės nario ir į intelektualias kalbas nesileido.

Savos rinktinės gerbėjų patyčios įsiutino V.Demirelį. Supykęs šis trenerių štabui parodė keitimo gestą, nusiėmė pirštines, sviedė jas atgal aistruolių link ir išėjo iš aikštės.

Į Turkijos vartus stojo atsarginis vartininkas Volkanas Babacanas, o turkai šventė pergalę 3:1.

Bet tuo viskas nesibaigė. Po susitikimo V.Demireliui paliekant „Galatasaray“ stadioną įniršę Stambulo klubo sirgaliai užpuolė ilgametį nacionalinės komandos vartų sargą piktindamiesi, kad šis atsisakė žaisti.

Per susirėmimą V.Demirelis nesusižeidė.

Turkai kol kas smarkiai buksuoja Europos pirmenybių atrankoje. A grupėje Turkijos rinktinė rikiuojasi tik ketvirta ir į priekį užleidžia Islandijos, Čekijos bei Olandijos komandas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?