A lygos vicečempionų treneris vadovaus Kazachstano čempionams

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 12, 2014, 4:03 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:49 AM

Lietuvos futbolo vicečempionė Pakruojo „Kruoja“ kitą sezoną turės naują vyriausiąjį trenerį. Į rekordines aukštumas Pakruojo ekipą atvedęs treneris iš Kazachstano Vladimiras Čeburinas kitą sezoną vadovaus gimtosios šalies čempionei Karagandos „Šachtior“ komandai.

V. Čeburinas į Lietuvą atvyko šių metų pradžioje, kuomet stojo prie „Kruojos“ vairo. Sidabro medaliai – aukščiausias pasiekimas per visą „Kruojos“ istoriją, leisiantis kitąmet komandai varžytis Europos lygos turnyre.

„Noriu padėkoti puikiai „Kruojos“ komandai, su kuria dirbti buvo tikras malonumas. Didelis ačiū ir visiems sirgaliams, kurie mus palaikė. Taip pat noriu padėkoti ekipos vadovybei, savo tikslus mes pasiekėme dirbdami visi kartu“, – kalbėjo V. Čeburinas, kurį Lietuvos futbolo ekspertai ir gerbėjai išrinko antru geriausiu treneriu visoje A lygoje.

Pasirašęs sutartį su „Šachtior“ klubu V. Čeburinas pripažino, jog neatmeta galimybės, kad komandą papildys daugiau lietuvių. „Futbolininkų iš Lietuvos „Šachtior“ komandoje tikrai galima laukti. Lietuvos A lyga nėra silpna ir ten tikrai yra gerų žaidėjų“, – sakė treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.