Salės futbolo rinktinė ruošiasi mūšiams Kaune

Įnirtingas ir nenuspėjamas. Toks žada būti Kaune vyksiantis Europos salės futbolo čempionato atrankos turnyras, kuriam ruošiasi Lietuvos rinktinė. Pirmose rungtynėse lietuviai trečiadienį Kauno sporto halėje susitiks su Šveicarijos komanda.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2015, 4:50 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 5:12 AM

Mūsiškių varžovais „Futsal Euro 2016“ preliminaraus etapo C grupėje kartu su šveicarais bus Gruzijos ir Estijos atstovai.

Pasak lietuvių trenerio Kęstučio Rudžionio, grėsmingiausiai atrodo gruzinai, tačiau nereikėtų nuvertinti ir kitų komandų.

„Manau, kad grupės favoritai yra gruzinai. Šveicarijos komanda – savotiškas tamsusis arkliukas, o Estijos rinktinė - patobulėjusi. Visi priešininkai bus pavojingi, skirtingose rungtynėse gali nustebinti. Todėl reikės kiekvienose rungtynėse atsiduoti šimtu procentų“, - teigė K. Rudžionis. Lietuvos salės futbolo rinktinė šiame atrankos turnyre rungtyniaus atjaunėjusi - dėl įvairių priežaščių rinktinėje nebus kelių patyrusių žaidėjų.

„Problemų netrūksta, bet stengsimės išspausti maksimumą iš to ką turime, - sakė K.Rudžionis – Tikiuosi, kad šį kartą jaudulys nekaustys žaidėjų ir jie parodys aistruoliams savo geriausią futbolą.“

Pirmose rungtynėse Lietuvos rinktinė trečiadienį nuo 20 val. žais su Šveicarija. Į kitą varžybų etapą pateks grupių nugalėtojai ir viena geriausia antroji komanda iš šešių grupių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.