A. Liubinsko ir R. Turskio akistata – „Snaigės“ finale

Vilniaus apskrities futbolo federacijos organizuojamame aštuonių komandų „Snaigės" turnyre jau šį šeštadienį paaiškės čempionas. Dėl nugalėtojo titulo kovos buvusio Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio Algimanto Liubinsko vadovaujami Vilniaus futbolo mokyklos auklėtiniai bei Rimanto Turskio treniruojama „Vilniaus Universiteto – Vilmestos“ ekipa. Abi komandos į finalą pateko, pusfinaliuose laimėjusi 11 metrų baudinių loterijas, praneša organizatoriai.

A.Liubinsko (nuotraukoje) treniruojama komanda žais su R.Turskio vadovaujama ekipa.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
A.Liubinsko (nuotraukoje) treniruojama komanda žais su R.Turskio vadovaujama ekipa.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2015, 4:50 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:21 AM

„Visų pirma, noriu pasidžiaugti, kad 34 metus gyvuojantis „Snaigės" turnyras dar nenumirė ir jame galime pasiruošti naujajam sezonui. Tarp mano auklėtinių yra ir 1999 metų gimimo vaikai. Paprasčiausiai, mes žiūrime į priekį ir norime, kad jaunimas jau dabar grūdintųsi žaisdamas su vyrais.

Startavę turnyre konkrečių tikslų nekėlėme, tačiau, patekus į finalą, aišku, kad noras laimėti yra didelis“, – pasakojo A.Liubinskas, kurio komanda grupės turnyre R.Turskio treniruojamai ekipai nusileido rezultatu 1:2.

Vilniaus FM auklėtiniai tarp dviejų stipriausių turnyro komandų pateko, pusfinalyje nugalėję pirmos lygos dalyvę – MRU ekipą. Pastaroji šiose rungtynėse pirmavo du kartus, tačiau persvaros neišlaikė. Pagrindinis laikas baigėsi 2:2, o baudinių serijoje 6:5 pajėgesnė buvo jaunoji karta. Per kito pusfinalio, kuriame susitiko „Vilniaus Universitetas – Vilmesta“ ir „Gariūnai“, pagrindinį laiką įvarčių įmušta nebuvo. Baudinių serijoje sėkmė lydėjo studentus.

Mažasis ir didysis finalai Vilniaus Fabijoniškių mokyklos stadione įvyks šeštadienį.

14.20 valandą dėl trečios vietos susitiks MRU – „Gariūnai;

16.00 valandą finalas Vilniaus FM – „VU-Vilmesta“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.