Z. Ibrahimovičiui už keiksmus – diskvalifikacija

Z.Ibrahimovičius sulaukė bausmės.<br>AP nuotr.
Z.Ibrahimovičius sulaukė bausmės.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 5:01 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:01 AM

Zlatanui Ibrahimovičiui karčiai atsirūgo įžeidimai Prancūzijos ir futbolo teisėjo atžvilgiu. „Paris Saint-Germain“ žvaigždė kovo 15 dieną po 2:3 pralaimėjo Bordo „Girondins“ nesuvaldė emocijų ir dabar privalės praleisti keturis mačus.

Švedų puolėjas priešais televizijos kameras įžeidinėjo teisėja Lionelį Jaffredo ir vieną jo asistentą, tačiau tuo savo keiksmų tirados nebaigė. Galiausiai jis pareiškė, kad Prancūzija – šūdina šalis.

Vėliau Z.Ibrahimovičius atsiprašinėjo, nes jo to pareikalavo Prancūzijos sporto ministras.

Z.Ibrahimovičius nežais lygos mačų su „Nice“, „Lille“, „Metz“ ir „Nantes“. Jis turėtų grįžti, kai ekipai iki sezono pabaigos liks žaisti tris mačus. PSG Prancūzijos futbolo čempionate įtemptai dėl pirmosios vietos kovoja su Liono „Olympique“ klubu.

Beje, Z.Ibrahimovičius žais šeštadienio Prancūzijos lygos taurės finale su „Bastia“ komanda. Jo diskvalifikacija įsigalios tik kitą savaitę.

Z.Ibrahimovičiui ši diskvalifikacija – ne vienintelė. Puolėjas nežais Čempionų lygos ketvirtfinalio mačo su „Barcelona“, nes per rungtynes su Londono „Chelsea“ gavo raudoną kortelę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.