Kas turėjo švęsti įvartį – C. Ronaldo ar J. Hernandezas?

C.Ronaldo J.Hernandezo įvartį šventė lyg savo.<br>AP nuotr.
C.Ronaldo J.Hernandezo įvartį šventė lyg savo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2015, 3:42 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 6:04 PM

88 minutė. Cristiano Ronaldo meistriškai sužaidžia baudos aikštelėje ir paskutiniu judesiu atlieka perdavimą Javierui Hernandezui. Pastarasis iškart nukreipia kamuolį į vartų tinklą. Madrido „Real“ išsiveržia į priekį, o įvartį švenčia ir C.Ronaldo, ir J.Hernandezas.

Būtent šis epizodas užkliuvo kai kuriems futbolo specialistams. Madrido „Real“ šis įvartis buvo lemtingas – komanda Čempionų lygos ketvirtfinalio atsakomosiose rungtynėse 1:0 nugalėjo Madrido „Atletico“ ir pateko į pusfinalį.

Įvarčiu, žinoma, džiaugėsi visa komanda, bet buvęs Prancūzijos rinktinės ir „Barcelona“ puolėjas Thierry Henry įsitikinęs – įvartis priklauso C.Ronaldo.

„Žinau, kad jis bėgo švęsti vienas, bet jis turėtų dėkoti C.Ronaldo. Aš manau, kad tai buvo C.Ronaldo įvartis. Man nepatiko, kad po įvarčio atrodė, lyg jis laimėtų pasaulio čempionatą. Tiesiog apsisuk ir švęsk su C.Ronaldo“, – sakė Th.Henry.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.