M. Allegri – apie didesnę pergalę, C. Ancelotti – kantrybę

Čempionų lygos pusfinalio etapas antradienį prasidėjo skambiai, kai Turino „Juventus“ futbolininkai pirmosiose rungtynėse 2:1 nugalėjo Madrido Real“ komandą. Ketvirtąjį Italijos čempionų titulą užsitikrinusi „Juventus“ ekipa aiškiai pademonstravo, kad „Real“ turės žaisti šimtu procentų, jeigu galvoja apie finalą.

M.Allegri pasirinko intensyvų futbolą ir liko nenusivylęs.<br>AP nuotr.
M.Allegri pasirinko intensyvų futbolą ir liko nenusivylęs.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2015, 9:37 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 8:30 PM

„Juventus“ šiose rungtynėse galėjo įmušti daugiau įvarčių – būtent tai pabrėžė italų klubo treneris Massimiliano Allegri.

„Esu patenkintas tuo, kaip žaidė mano futbolininkai. Tai – atlygis, kurio jie nusipelnė. Nėra lengva pasiekti Čempionų lygos pusfinalį ir ypač žaisti prieš „Real“. Mes parodėme nuostabų intensyvumą“, – „Sky Sport“ sakė M.Allegri.

„Juventus“ savo aikštėje yra pralaimėjusi vos vieną mačą iš 53 (46 pergalės) ir pratęsė įspūdingą seriją, kai įvarčius mušė Alvaro Morata ir Carlosas Tevezas (11 m baudinys). „Real“ komandoje įvartį įmušė Cristiano Ronaldo, kuris pasinaudojo gynėjų klaida.

„Gaila, kad nelaimėjome didesniu rezultatu. Galėjome užbaigti geriau, nes Fernando Llorente turėjo progą, – sakė M.Allegri. – Galiu nusiimti kepurę prieš savo žaidėjus. Dabar ruošimės kovai Madride.“

„Real“ treneris Carlo Ancelotti buvo nusivylęs rezultatu, tačiau išliko ramus ir nusiteikęs optimistiškai.

„Rungtynės galėjo baigtis geriau. Mėginome kontroliuoti kamuolį. Mums nepasisekė, nes galėjo išsiveržti 2:1, bet vietoje to praleidome įvartį. Nesame laimingi, bet tikime, kad galime pasiekti savo tikslą“, – sakė C.Ancelotti.

Jo komanda pirmąjį įvartį praleido jau 9-ąją minutę.

„Praradome kantrybę. Startas nebuvo geras, nes palikome per dideles erdves tarp grandžių, o tai kainavo įvartį. Vėliau žaidėme gerai“, – sakė C.Ancelotti.

C.Ancelotti ir vėl vidurio gynėjui Sergio Ramosui nurodė žaisti sauguose. Ši taktika puikiai suveikė atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse su Madrido „Atletico“, bet ispanui šįkart nesisekė.

„Tai nebuvo tik blogos rungtynės Ramosui, – sakė C.Ancelotti. – Mes nesugebėjome užtikrintai atlikti perdavimų iš gynybos.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.