Pokyčiai: federaciją kritikavęs A. Narbekovas to daryti nebenori

Arminas Narbekovas buvo didelis Lietuvos futbolo federacijos (LFF) kritikas, kai 2012 metais jam prieš nosį užtrenktos durys. Tačiau dabar 50 metų legendinis šalies futbolininkas yra nulenkęs galvą prieš federaciją.

A.Narbekovas nenorėjo prisiminti savo kritikos federacijai.<br>T.Bauro nuotr.
A.Narbekovas nenorėjo prisiminti savo kritikos federacijai.<br>T.Bauro nuotr.
A.Narbekovas nenorėjo prisiminti savo kritikos federacijai.<br>T.Bauro nuotr.
A.Narbekovas nenorėjo prisiminti savo kritikos federacijai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Martynas Suslavičius

2015-06-10 15:51, atnaujinta 2017-11-23 08:54

Jaunimo iki 21 metų rinktinės strategas nenori prisiminti savo žodžių, kuriuos išsakė prieš keletą metų, kai mėgino dalyvauti LFF prezidento rinkimuose.

Senieji rinkimai

Tuomet rinkimus laimėjo Liutauras Varanavičius. Jo kandidatūra buvo vienintelį ir tik paskutinę sekundę ten atsirado dabartinio LFF vadovo Juliaus Kvedaro bei Gintauto Babravičiaus pavardė.

O A.Narbekovui buvo neleista dalyvauti rinkimuose. Klaipėdos apskrities futbolo federacijos iškeltas kandidatas, pasak LFF, tada pavėlavo.

A.Narbekovas iškart rinkimus pavadino juokingais ir kalbėjo apie iš anksto sutartą ir nešvarią sistemą.

„LFF daro, ką nori. Kai mes pateikėme savo kandidatūrą, pareiškė, kad viena diena pavėlavome. Visiems tai juokinga“, – futbolas.lt tuomet sakė A.Narbekovas.

Nenori prisiminti

Bet laikai keičiasi. Keičiasi ir prisiminimai. Trečiadienį per specialiąją LFF konferenciją, kurioje viskas liko savo vietose – pokyčių nebuvo nei trenerių štabe, nei organizacijos vadovybėje – A.Narbekovui buvo priminta 2012-ųjų istorija.

„Buvo ten kita situacija. Man teko išvykti į Austriją. Dabar norėčiau užsiimti jaunimo rinktinės reikalais. Dabar geriau ten sutelkti jėgas“, – pasimetęs kalbėjo A.Narbekovas.

Galiausiai jis kaltę suvertė buvusiam LFF vadovui L.Varanavičiui. „Reikėtų jo klausti“, – sakė A.Narbekovas.

Laukia rinkimai

LFF prezidento rinkimai vyks ir kitais metais. Lietuvos futbolo bendruomenė tikisi, kad bent tada įvyks perversmas. Atlikėjas Marijonas Mikutavičius, buvęs rinktinės treneris Algimantas Liubinskas – tai tik keletas pavardžių, reikalaujančių didelių pokyčių ir LFF prezidento Juliaus Kvedaro galvos.

Pastarasis konferencijoje nepasirodė, nes buvo užsienyje. Bet būtent į jį skrieja kritikų strėlės.

Po Lietuvos rinktinės pralaimėjimo 0:2 mažytės Maltos šalies rinktinei L.Varanavičius socialiniame tinkle „Facebook“ pareiškė, kad LFF dirba banditai.

„Reikia klausti L.Varanavičiaus. Gal jis surengs savo spaudos konferenciją“, – lakoniškai nukirto LFF generalinis sekretorius Edvinas Eimontas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.