Cristiano Ronaldo trumpam atvėrė savo prabangių namų duris

Madrido „Real“ futbolo klubo žaidėjas ir pasaulinė žvaigždė Cristiano Ronaldo parodė savo namus Ispanijos sostinėje ir šiuos vaizdus pateikė savo facebook puslapyje. Garsus žaidėjas parodė kelis savo namo kambarius, miegamąjį  bei nedidelį baseiną su futbolo aikštele. Kalbama, kad namo kaina – apie 3 mln. eurų.

Cristiano Ronaldo aprodė savo namą.<br>youtube.com
Cristiano Ronaldo aprodė savo namą.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2015, 5:43 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 9:59 PM

Gruodžio 8 dieną C.Ronaldo sugebėjo įmušti 4 įvarčius Čempionų lygos akistatoje su „Malmo“ komanda ir pasiekė naują šio sezono lygos rekordą – tiek įvarčių per vieną mačą dar niekas nepelnė.

Kalbama, kad portugalas savo namus atvėrė galvodamas apie naują savo investiciją – žaidėjas pareiškė, kad įkurs viešbučių tinklą CR7 ir jau tam reikalui skyrė 37 mln. eurų.

„Aš daug keliauju ir galvoju, kad reikia tokių viešbučių, lyg būtum namie – svarbu yra jaukumas. Pirmasis viešbutis bus mano gimtinėje Madeiroje, po to mano kompanija „Pestana“ galvos, kur įkurti kitus viešbučius“, – dėstė C.Ronaldo.

„Čia aš valgau pusryčius, vakarienę. Man daro valgyti virėjas, žiūri, kad būčiau geros sportinės formos. O čia yra mano poilsio kambarys. Su šv. Kalėdomis, gerų metų“, – rodydamas namą kalbėjo C.Ronaldo.

Garsus futbolininkas 2009 metais iš „Manchester United“ perėjo į „Real“ klubą. Kasmet su reklamos pinigais iš Portugalijos kilęs futbolininkas uždirba 73 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.