Susikirto Cristiano Ronaldo ir Manuelio Pellegrini nuomonės

„Galėjome lengvai patekti į finalą, bet jie gerai susitvarkė. Jiems labai pasisekė įmušti, bet yra taip, kaip yra“, – kartėlį liejo Joe Hartas.

C.Ronaldo mano, kad „Real“ įrodė, jog yra geresnė komanda, bet M.Pellegrini nesutinka.<br>lrytas.lt montažas
C.Ronaldo mano, kad „Real“ įrodė, jog yra geresnė komanda, bet M.Pellegrini nesutinka.<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2016, 7:49 AM, atnaujinta May 26, 2017, 2:23 PM

Manchester City“ vartininkas puikiai atspindėjo visos komandos nuotaikas po Čempionų lygos pusfinalio atsakomųjų rungtynių.

Madrido „Real“ 1:0 savo tvirtovėje nugalėjo varžovus iš Anglijos, kurie pirmą kartą istorijoje nužygiavo taip toli. Pirmoji kova baigėsi 0:0.

Nemano, kad varžovai – geresni

Kol Cristiano Ronaldo buvo aikštėje, bet dar nežaidė šimtu procentų dėl anksčiau patirtos traumos, reikalus sutvarkė Garethas Bale'as. Būtent jo smūgiuotas kamuolys 20 minutę rikošetu nuo Fernando skriejo į vartus.

Pastarajam įskaitytas įvartis į savo vartus.

„Žaidėme prieš stiprią komandą, bet jie nebuvo geresni. Mums reikėjo šiek tiek sėkmės, bet jos nesulaukėme. Mėginome, bet nepavyko. Nemanau, kad „Real“ įrodė, kad yra geresnė komanda už „Manchester City“, – kalbėjo ekipos treneris Manuelis Pellegrini.

Strategą vasarą „Manchester City“ klube pakeis Josepas Guardiola, kurio kelią į finalą užkirto Madrido „Atletico“.

„Esu nusivylęs, nes rungtynės buvo labai apylygės. Nenusipelnėme pralaimėti. Madridui pasisekė su įvarčiu. Nemanau, kad kuri nors ekipa nusipelnė pergalės. Abi komandos per abu mačus daug dirbo, bet mažai kūrė“, – kalbėjo M.Pellegrini.

Nuomonės išsiskyrė

„Real“ šiose rungtynėse turėjo daugiau progų. Madrido klubas smūgiavo 14 kartų, o keturis iš jų pataikė į vartų plotą. „Manchester City“, pasak uefa.com, taip ir nepataikė į vartų plotą. Svečiai smūgiavo 4 kartus.

Cristiano Ronaldo teigė, kad nors skirtumas ir nebuvo didelis, „Real“ įrodė, kad yra geresnė komanda. Su tuo nesutinka M.Pellegrini.

„Buvo sunku, bet žaidėme geriau. Sukūrėme daugiau progų, žaidėme intensyviau. Žinojome, kad po įvarčio „Manchester City“ spaus, bet mes kontroliavome rungtynes. Progų turėjau ir aš, ir Lukas Modričius. Tai buvo tokios rungtynės, kurias ir turėjome baigti pergale“, – sakė C.Ronaldo.

Finale atiduos sielas

G.Bale'as šiose rungtynėse 63 minutę galėjo įmušti, bet jo kamuolys atsimušė į vartų konstrukciją. 36 minutę teisėjas neįskaitė įvarčio „Real“ komandai, nes Pepe buvo nuošalėje. Porą progų turėjo ir C.Ronaldo.

„Manchester City“ vienas įvartis būtų buvęs daug svaresnis nei „Real“. Ir svečiai buvo arti to, kai Fernandinho žemas smūgis iš baudos aikštelės praskriejo šalia virpsto dar 44 minutę.

52 minutę neįtikėtiną progą turėjo L.Modričius. Jis laisvas smūgiavo į vartus, bet smūgį atrėmė J.Hardas. Vienintelę ryškią progą įmušti „Manchester City“ antrajame kėlinyje turėjo tik 89 minutę, kai iš toli smūgiavo Sergio Aguero.

„Finale atiduosime visas savo sielas. Sugebėjome išlikti vieningi ir atlaikyti spaudimą. Pašalinomome didelę komandą. Tam, kad patektume į finalą reikėjo daug, bet mes nusipelnėme“, – sakė „Real“ gynėjas Sergio Ramosas.

Šiose rungtynėse dar nebuvo praėję nė 10 minučių, kai traumą patyrė „Manchester City“ kapitonas r gynėjas Vincent Kompany.

„Nėra gerai, kai turi taip anksti keisti gynėją, bet mes neturėjome problemų gynyboje. Turėjome bėdų kurdami progas. Kaip ir „Real“ klubas“, – sakė M.Pellegrini.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.