Parduotos futbolo rungtynės – vieša paslaptis

Anot buvusio futbolininko, viskas, ko užtenka, kad sėkmingai įvyktų parduotos rungtynės – 5-6 apie jas žinantys futbolininkais ir vartininkas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2016, 12:04 PM, atnaujinta May 20, 2017, 11:02 AM

„Mechanizmas toks – nors negaliu 100 proc. garantuoti, kad taip yra – patyrę futbolininkai gali labai subtiliai viską atlikti, kad paprastas žmogus net nesupras, tai tyčia padaryta ar ne“, – laidoje „Marijonas kviečia“ kalbėjo Ž. Grudzinskas.

Anot buvusio futbolininko, viskas, ko užtenka, kad sėkmingai įvyktų parduotos rungtynės – 5-6 apie jas žinantys futbolininkais ir vartininkas.

„Saugas gali kiekvienos kontratakos metu negrįžti, tai elementarus dalykas. Jis gali nežymiai judėti ir jam didesnių problemų nekils. Gynybos grandis daro nuošalę. Profesionaliame lygmenyje tai labai lengvai daroma ir atrodo tarsi žaidimo epizodas. Apie puolėjus net nekalbu – jie specialiai bėga į nuošales ar atsidengia ne ten, kur reikia“, – teigė pašnekovas.

Visą laidą žiūrėkite ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.