Po sensacingo pralaimėjimo R. Hodgsonas paliko Anglijos rinktinę

Anglijos vyrų futbolo rinktinė skaudžiai nudegė ir vyksta namo iš „Euro 2016“ jau po aštuntfinalio barjero. Ir čia juos sustabdė ne viena iš didžiųjų ir galingųjų futbolo rinktinių, o sensaciją pateikusi Islandija.

R.Hodgsonas.<br>AP nuotr.
R.Hodgsonas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2016, 12:10 AM, atnaujinta May 20, 2017, 11:33 AM

Islandija ilgai šventė pergalę 2:1 ir patekimą į ketvirtfinalį, tačiau Anglijos stovykloje nuotaikos buvo kitokios – po rungtynių nedelsdamas trenerio postą paliko Roy Hodgsonas.

68-erių R.Hodgsonas Anglijos rinktinei vadovavo ketverius metus.

„Žiūrėsiu į šiuos ketverius metus su pasididžiavimu.Noriu padėkoti už palaikymą. Atsiprašau, kad viskas pasibaigė taip, bet tokie dalykai nutinka. Tikiuosi, kad greitai matysime Anglijos rinktinę svarbių turnyrų finale.

Esu labai nusivylęs šiuo rezultatu, nepasiekėmė to, ką norėjome. Tačiau esame jauniausia čempionato rinktinė – mūsų laukia šviesi ateitis“, – sakė jis.

Išlyginamąjį įvartį mače pelnęs islandas Ragnaras Sigurdssonas po rungtynių buvo labai linksmas.

„Labai paprasta – mes žaidėme tikėdami. Tikrai labai jaudinomės, kai jie kėlė paskutinį kampinį. Jie manė, kad tai bus pasivaikščiojimas parke, bet mes nepraradome tikėjimo“, – džiaugėsi jis.

„Juos šokiravo mūsų antrasis įvartis. Anglai pradėjo panikuoti nepaisant to, kad yra gera komanda. Kaip žinote, mušti įvarčius islandams yra labai sunku“, – komandos draugui pritarė Gylfi Sgurdssonas.

„Tai yra didžiausias mūsų futbolo pasiekimas. Mes sukrėtėme pasaulį“, – nesikuklino Kari Arnasonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.