Šokas Rusijoje: rinktinės futbolininkai pragėrė 250 tūkst. eurų

Dar nesibaigė kritikos lavina Rusijos futbolo rinktinei už gėdingą pasirodymą šių metų Europos futbolo čempionate Prancūzijoje, o eilinius rusus į neviltį jau stumia dar viena nacionalinės ekipos žaidėjų išdaiga.

Rusijos futbolininkai pasiliksmino Monte Karle.<br>facebook.com/twiga
Rusijos futbolininkai pasiliksmino Monte Karle.<br>facebook.com/twiga
Rusijos futbolininkai pasiliksmino Monte Karle.<br>facebook.com/twiga
Rusijos futbolininkai pasiliksmino Monte Karle.<br>facebook.com/twiga
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-07-05 16:14, atnaujinta 2017-05-19 19:20

Šiomis dienomis į viešumą „išplaukė“ vaizdelis iš prestižinio Monte Karlo klubo „Twiga“, kuriame matomi du Rusijos futbolo rinktinės nariai – Pavelas Mamajevas ir Aleksandras Kokorinas, kurie ne tik negerbia savo himno, tačiau linksminasi po tragiškai pasibaigusio „Euro 2016“.

Ir dar kaip – per naktį šampanui jie kartu išleido 250 tūkst. eurų.

Teigiama, kad rinktinės žaidėjai į Monte Karlą atvyko reabilitacijai – atsipalaiduoti po sunkaus sezono.

Rusijos sirgalius labiausiai papiktino, kad naktiniame klube grojant nacionaliniam rusų himnui A.Kokorinas ramiai rūkė kaljaną atsisėdęs ant sofos, o darbuotojai į salę nešė krūvas šampano butelių, kurie buvo aprišti žvakėmis – „ugnies fontanais“. Nuotraukose yra užfiksuota ir P.Mamajevo žmona Alana, kuri vietoj himno giedojimo pagal jį šoko.

Kaip aiškino liudininkai, abu rinktinės žaidėjai visiems susirinkusiems užsakė 500 butelių šampano, rašo kp.ru.

„Futbolininkai visus vaišino šampanu. Kai kurie tiesiog ateidavo prie jų stalo ir pasiimdavo po šampano butelį, nes ten tų jų buvo begalės“, – kalbėjo liudininkas.

Nors klubo vadovybė neaiškino, kiek kainavo visos įmanomos rusų linksmybės, tačiau žinoma, kad už staliuką klube abu rusai turėjo pakloti po 1 tūkst. eurų, o galutinė sąskaita už šampaną buvo 250 tūkst.

„Tai ne mes. Būtų keista bandyti neigti, kad nebuvome klube, tačiau tai tikrai ne mūsų sąskaita. Ten kažkas kažką šventė. Už tuos pinigus, kurie yra skelbiami, galėtume ne tik šampaną nusipirkti, bet ir visą klubą“, – bandė teisintis A.Kokorinas.

„Twiga“ yra bene populiariausias ir prestižiškiausias Monte Karlo naktinis klubas.

Abu žaidėjai – Pavelas Mamajevas ir Aleksandras Kokorinas žaidė Rusijos futbolo rinktinės sudėtyje Europos pirmenybėse.

Rusai iškrito iš turnyro jau po grupės mačų, nors prieš pirmenybes galvojo net apie medalius. Rusija 1:1 sužaidė su Anglija, pralaimėjo Slovakijai 1:2 ir buvo sutriuškinti Velso 0:3. Šie žaidėjai čempionate Prancūzijoje niekuo nepasižymėjo.

„Jei ten buvo nuliai, tai Monte Karle nutarė būti dar didesniais nuliais. Ir dar už tai susimokėti“, – piktinosi liudininkai, stebėję futbolininkų linksmybes.

Iškart po atsiradusių vaizdų internete, „Krasnodar“ komandos, kurioje žaidžia P.Mamajevas, vadovai pranešė, kad iš pagrindinės sudėties futbolininką perkelia į jaunimo ekipą.

„Toks elgesys netoleruotinas“, – teigiama ekipos pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.