Paryžiaus klubas išprotėjo? Už brazilą – kosminė suma

„Paris Saint Germain“ klubas parengė neįtikėtinai rimtą planą, kaip iš „Barcelona“ klubo įsigyti brazilų puolėją Neymarą. Ir tam Kataro šeichų valdomas klubas yra pasirengęs skirti labai rimtą paketą, kurio vertė – apie 222 milijonus eurų, rašo goal.com.

PSG klubas ruošia didžiulę sumą, kad įsigytų Neymarą.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
PSG klubas ruošia didžiulę sumą, kad įsigytų Neymarą.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2016, 8:48 AM, atnaujinta May 11, 2017, 3:38 AM

Su Zlatanu Ibrahimovičiumi atsisveikinęs PSG klubas siekia surasti būdų, kaip prisivilioti aukščiausio lygio žvaigždžių. Komanda netgi buvo nusitaikiusi į Cristiano Ronaldo, bet visi bandymai baigėsi taip ir neprasidėję.

Bet PSG labai trokšta Neymaro.

Nasseras Al-Khelaifi ir Olivier Letangas Neymarui yra pasirengę patiesti raudoną kilimą. Šį sezoną prancūzų klubas jau buvo pateikęs astronominę sumą 24 metų futbolininkui. Pranešama, kad PSG Neymarui siūlė tokį atlygį, kokį Lionelis Messi gauna „Barcelona“ klube.

Goal.com pranešė, kad Paryžiaus klubo sporto direktorius nuolat bendrauja su Neymarui artimais žmonėmis.

PSG buvo labai arti savo tikslo šią vasarą. Neymarą viliojo galimybė prisijungti prie Marquinhos, Luco Mouros ir Thiago Silvos, bet parašai taip ir nebuvo sudėti, o brazilas vėliau paneigė visas kalbas, kai liepą pasirašė naują sutartį su „Barcelona“.

Iki 2021-ųjų Neymaras katalonų ekipoje turėtų uždirbti 25 milijonus eurų per metus.

Tačiau pinigus pataškyti mėgstantis PSG klubas tiki, kad pavyks privilioti Neymarą. Paryžiaus klubas rinkoje staiga ėmė taupyti. Goal.com pranešė, kad kitą sezoną Neymaro išpirkos suma sieks 222 milijonus eurų, o 2018-aisiais – 250 milijonų eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.