„Barcelona“ klubui – iššūkis paruošti 100 milijonų: italas nori atvykti

Italas Marco Verratti kreipėsi į „Paris Saint Germain“ klubo vadovus, kad šie leistų jam palikti komandą. 24 metų vienas ryškiausių šių dienų žaidimo organizatorių rimtai sudomino „Barcelona“ klubą ir dabar paaiškėjo, kad trauka – abipusė. 

 M.Verratti (nuotraukoje) nori žaisti šalia L.Messi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 M.Verratti (nuotraukoje) nori žaisti šalia L.Messi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2017, 11:13 AM

M.Verratti taip pat įsigyti norėtų ir Turino „Juventus“ klubas. Pasaulio žiniasklaidoje net neabejojama, kad M.Verratti „Juventus“ komandoje taptų naujuoju Andrea Pirlo, o persikėlęs į „Barcelona“ - Andresu Iniesta.

Italijos žiniasklaida pranešė, kad M.Verratti išsiuntė kreipimąsi PSG valdybai.

„L'Equipe“ dar praėjusią savaitę pranešė, kad M.Verratti linkęs užbaigti penkerių metų santykius su Prancūzijos sostinės klubu. Dabar „L'Equipe“ rašo, kad futbolininkas apsisprendė ir pasirinko „Barcelona“ komandą.

„L'Equipe“ teigė, kad M.Verratti savo prašyme atskleidė, kad nori keliauti į „Barcelona“ klubą ir nenori grįžti į Paryžių.

Kalbama, kad M.Verratti „Barcelona“ ekipą rinkosi dėl to, kad nori įgyvendinti savo svajonę žaisti šalia Lionelio Messi.

„Barcelona“ komandai italas kainuotų apie 100 milijonų eurų, o tai reiškia, kad klubas turėtų ne tik parduoti keletą futbolininkų, bet ir pataupyti, siekiant prisivilioti kitus žaidėjus.

Bet PSG jau ne vieną kartą siuntė žinutę: „M.Verratti – neparduodamas.“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.