Škotai prisišnekėjo: „Trakų“ komanda į Lietuvą parsiveža pergalę

Niūriomis nuotaikomis Lietuvai prasidėjusią „Europos lygos“ atranką pataisė paskutinės ketvirtadienio vakarą vykusios rungtynės.

 "Trakų" futbolo komanda iš Škotijos grįžta su teigiamu rezultatu<br> Facebook nuotr.
 "Trakų" futbolo komanda iš Škotijos grįžta su teigiamu rezultatu<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2017, 11:43 PM, atnaujinta Jun 29, 2017, 11:56 PM

Prieš susitikimą varžovų nuvertinti „riteriai“ parodė, kad priešininką reikia gerbti. Lietuvos atstovai Škotijoje, Pertho mieste prieš vietos „St. Johnstone“ klubą iškovojo pergalę rezultatu 2:1 ir namo grįžta puikių nuotaikų.

„Trakų“ komanda į priekį išsiveržė jau tryliktąją mačo minutę, kai taikliu smūgiu pasižymėjo komandos legionierius Maksimas Maksimovas. Aikštės šeimininkai 32-ąją rungtynių minutę rezultatą išlygino, tačiau vos po keturių minučių Vaidotas Šilėnas Lietuvos atstovus vėl išvedė į priekį.

Likusioje rungtynių dalyje škotai dar bandė vytis, o V.Šilėnas už antrąją geltoną kortelę buvo išvytas iš aikštės, tačiau rezultatas nepakito ir prieš atsakomąjį mačą „Trakai“ turi ne solidžią, tačiau labai pozityviai nuteikiančią persvarą.

Į Vilnių atsakomojo mačo stebėti planuoja atvykti apie 700 sirgalių iš Škotijos, todėl po savaitės, kuomet bus žaidžiamos antrosios komandų rungtynės bus labai karšta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.