Prieš Čempionų lygos atranką „Žalgirį“ paliko pagrindinis vartininkas

FK „Žalgiris“ artėjantiems iššūkiams Čempionų lygos atrankos varžybose ruošis be Sauliaus Klevinsko – su patyrusiu vartininku sutartis buvo nutraukta abipusiu susitarimu.

 Šio sezono A lygoje S.Klevinskas sužaidė 9-erias rungtynes, iš kurių 8-erias pradėjo starto sudėtyje.<br> fkzalgiris.lt nuotr.
 Šio sezono A lygoje S.Klevinskas sužaidė 9-erias rungtynes, iš kurių 8-erias pradėjo starto sudėtyje.<br> fkzalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2017, 5:00 PM, atnaujinta Jul 8, 2017, 5:08 PM

33-ejų patyręs vartų sargas sostinės klube rungtyniavo 2010–2011 metais, o po to išvyko į Maskvos „Torpedo“ klubą ir vėl sugrįžo į „Žalgirį“, kuriam nuo 2015-ųjų sezono pradžios atstovavo iki šiol. Su Vilniaus ekipa S.Klevinskas susižėrė trūkstamus trofėjus Lietuvoje, du sykius tapdamas Lietuvos čempionu ir triumfuodamas Supertaurės mačuose.

Paskutinę akistatą Vilniaus klube marijampolietis sužaidė 70-mečio šventės metu – tada mače su Geteborgo IFK ekipa S.Klevinskas po pirmo kėlinio pakeitė Armantą Vitkauską ir padėjo komandai iškovoti įsimintiną pergalę.

„Saulius mūsų komandoje praleido tikrai įsimintinus metus ir iškovojo daug titulų, prie kurių svariai prisidėjo. Visą laiką vertinsime Saulių kaip savo darbo profesionalą ir nuoširdžiai jam dėkojame už visą tą laiką, kurį praleido „Žalgiryje“, – su vartininku atsisveikino klubo sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.

Šio sezono A lygoje S.Klevinskas sužaidė 9-erias rungtynes, iš kurių 8-erias pradėjo starto sudėtyje.

„Ačiū visiems Žaliai Baltiems! Viskas turi pradžią, viskas turi pabaigą, išsinešu pačius geriausius prisiminimus ir emocijas! „Žalgiriui“ linkiu patekti į Europos turnyrų grupes, žinau, koks sunkus kelias nueitas, jūs to verti!“ – socialiniame tinkle rašė S.Klevinskas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.