„Real“ žvaigždė keliasi į Miuncheną

Madrido „Real“ žvaigždės Jameso Rodriguezo agonija pasibaigė. Po ilgų laukimų kolumbietis palieka „Real“ ir keliasi į Miuncheno „Bayern“.

 J.Rodriguezas pagaliau palieka Madridą.<br> AP/Scanpix nuotr.
 J.Rodriguezas pagaliau palieka Madridą.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 8:39 AM, atnaujinta Jul 12, 2017, 9:29 AM

Prieš kelias dienas buvo skelbiama, kad J.Rodriguezas nori palikti „Real“ kuo greičiau, kad jam nereikėtų dalyvauti Madrido klubo stovykloje, kurioje bus ruošiamasi kitam sezonui. 

Futbolininkas buvo nepatenkintas Madride, nes negavo pakankamai žaidybinio laiko pasireikšti. Tiesa, daugelis suprato jo pyktį, kadangi tokio lygio futbolininką matyti ant atsarginių žaidėjų suolelio buvo tiesiog keista. 

Jo noras išsipildė, kadangi „Real“ ekipa sutiko paleisti futbolininką. Nors buvo skelbiama, kad karališkasis klubas nori 70 milijonų eurų išpirkos, pasiektas sandoris – visiškai kitoks.

„Real“ ir „Bayern“ susitarė, jog J.Rodriguezas Vokietijos čempionus papildys nuomos pagrindais. 25-erių futbolininkas yra skolinamas bavarams dvejiems metams. O po nuomos termino pabaigos yra nustatyta suma už kurią „Bayern“ galės įsigyti kolumbietį.

Saugas į „Real“ atvyko 2014-aisiais, kai persikėlė iš Prancūzijos klubo „Monaco“. Futboininkas Madride iš viso sužaidė 111 rungtynių, per jas įmušė 36 įvarčius ir atliko 41 rezultatyvų perdavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.