„Chelsea“ rado genialų būdą, kaip paerzinti „Manchester United“ klubą

Londono „Chelsea“ komanda rado būdą, kaip nubausti „Manchester United“ komandą už tai, kad šiems iš panosės buvo nugvelbtas puolėjas Romelu Lukaku.

 "Chelsea" komanda be perstojo kelia N.Matičiaus (dešinėje) kainą<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 "Chelsea" komanda be perstojo kelia N.Matičiaus (dešinėje) kainą<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2017, 4:00 PM, atnaujinta Jul 22, 2017, 4:04 PM

Anglijos čempionai labai norėjo ir buvo beveik garantuoti, kad į komandą prisivilios Liverpulio „Everton“ klube žaidusį talentingą puolėją.

Nepaisant to, kad buvo garsiai kalbama, jog „Chelsea“ strategas Antonio Conte savo klube tikrai nori matyti ispaną Alvaro Moratą, kur kas labiau buvo svajojama pasirašyti sutartį su R.Lukaku.

„Premier“ lygos čempionų komandos vadovas Romanas Abramovičius rado genialų būdą kaip pamokyti jų planus sugadinusius varžovus. Būdas paprastas – imta kelti „Manchester United“ trokštamo, tačiau „Chelsea“ klubui priklausančio serbo Nemanja Matičiaus kaina.

Du kartus buvo atmesti 35 ir 40 milijonų svarų sterlingų pasiūlymai, o dabar kalbama, kad be 50 milijonų, saugo iš Serbijos įsigyti bus neįmanoma.

Tiesa, „Raudonųjų velnių“ treneris Jose Mourinho kuo greičiau nori turėti pilną sudėtį, todėl neabejojama, kad šis perėjimas greitu metu vis dėlto įvyks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.