Neymaro pamainos paieškos: „Barcelona“ legenda žino, ką norėtų matyti klube

Kalbos apie pamainą Neymarui „Barcelona“ klube pastarąją savaitę buvo viena karščiausių temų futbolo pasaulyje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2017, 9:56 AM, atnaujinta Aug 13, 2017, 10:01 AM

Kuomet „Paris Saint-Germain“ klubas paklojo 222 milijonus eurų už Brazilijos futbolo žvaigždę, Ispanijos futbolo grandas ne tik gerokai praturtėjo, tačiau ir atlaisvino vietą naujajam žaidėjui.

Sklandė kalbos, kad „Barcelona“ klubo vadovai atkreipė dėmesį į „Liverpool“ klube žaidžiantį saugą iš Brazilijos Philippe Coutinho ir siūlė už šį 75 milijonus svarų sterlingų, tačiau susitarimas neįvyko.

Tiesa, yra ir kitas žaidėjas, kuris pastaruoju metu labiau nei kas kitas siejamas su katalonais. Tai yra Dortundo „Borussia“ talentas Ousmane Dembele. Jį vokiečių klubas iš prancūzų klubo „Rennes“ įsigijo vos už 10 milijonų svarų sterlingų, o „Barcelona“ už jį siūlo kelis kart daugiau.

Vokietijos futbolo grando atstovai jau patvirtino, kad kalbėtąsi buvo, tačiau susitarti nepavyko.

Situaciją paaštrina ir kiti dalykai. Panašu, kad „Barcelona“ klube žaidėją norėtų matyti ir klubui prijaučiantys futbolininkai. Komandos legenda Xavi bendraudamas su žiniasklaida išgyrė 20-metį futbolininką ir teigė, kad tai labai geras pasirinkimas.

„Šiuo metu jis puikus. Jam tik divdešimt metų, o tai reiškia du dalykus: viskas yra prieš akis, bet rugtyniaujant tokio lygio klube, jis turėtų parodyti, kad turi ir gerą galvą. Jaunuolio amžius yra stiprybė ir privalumas. Tačiau reikia pripažinti, kad pasirinkdamas jį, klubas prisiimtų ir atsakomybę“, – teigė ilgametis „Barcelona“ žaidėjas. 

37-erių veteranas pakomentavo ir milžiniškas sumas, kurių dabar nevengia mokėti daugelis klubų.

„Kaina? Šiandien kiekvienas geras žaidėjas yra vertas milijonų“, – pabrėžė ispanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.