Mirk iš juoko: kol vartininkas šventė sėkmę, kamuolys įriedėjo į vartus

Patarlė „Neperšokęs duobės nesakyk – op“ eilinė kartą pasitvirtino Taivane. Per futbolo mačą 11 metrų baudinį siekęs atmušti vartininkas apsidžiaugė, kai jo oponentas nepataikė į vartus. Jis suskubo džiaugsmu pasidalinti su bendraklubiais, tačiau nepagalvojo, kad nuo skersinio atšokęs kamuolys rikošetu galės vis dėlto įriedėti į vartus. Taip ir įvyko, o šis įvartis tapo lemiamu.

 Taivanyje vartininkas per anksti džiaugėsi pergale<br> youtube.com nuotr.
 Taivanyje vartininkas per anksti džiaugėsi pergale<br> youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-23 23:36

Tokios juokingos įvarčių situacijos nėra jau visiškai retenybė, tačiau Taivano įvykis – tikrai išskirtinis. Mat taurės turnyre komandos sužaidė 2:2 ir mušė jau devynioliktąją 11 metrų seriją – rezultatas buvo 19:19.

Dėl teisės varžytis toliau kovojo „Bangkok Sports Club“ ir „Satri Angthong“ klubai.

Sužaidus rungtynes 2:2, ekipos mušė 11 metrų baudinius iki pirmosios nesėkmės. Kai rezultatas buvo 19:18, Bankoko komandos vartininkas stojo prieš savo oponentą ir stipriai smūgiavo. Deja kamuolys atsitrenkė į virpstą, o „Satri“ vartininkas džiaugdamasis nutarė bėgti sveikinti su sėkme komandos draugus. „Sport Club“ vartininko sielvartui nebuvo lygių.

Tačiau kamuolys, atsitrenkęs į virpstą, rikošetu pradėjo riedėti į vartus. Tik po kelių akimirkų sirgalių skatinamas „Satri“ vartininkas pamatė, kad teisėjai dar laukia, kur nuriedės kamuolys. O jis riedėjo į vartus – kai tik jis kirto liniją, arbitrai įskaitė įvartį.

Po šio kuriozinio įvarčio prie 11 metrų baudinio stojo „Satri“ žaidėjas ir jo smūgis buvo netikslus. Tad į kitą etapą pateko „Bangkok Sports Club“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.