„Gintros-Universiteto“ futbolininkės turnyre Vokietijoje užėmė 6-ą vietą

Sekmadienį baigėsi tarptautinis uždarų patalpų moterų futbolo klubų turnyras Vokietijoje „AOK Turbine Hallencup 2018“. Antrą turnyro dieną kur kas sėkmingesnį žaidimą pademonstravusios Šiaulių „Gintros-Universiteto“ futbolininkės dusyk sužaidė lygiosiomis, kartą įveikė varžoves, sykį suklupo ir užėmė 6-ą vietą.

 Šiaulių „Gintra-Universitetas“.<br> Klubo nuotr.
 Šiaulių „Gintra-Universitetas“.<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2018, 6:50 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 6:55 PM

Lygiosiomis 1:1 šiaulietės sužaidė su turnyro čempionėmis Potsdamo „FFC Turbine“ futbolininkėmis, o taip pat rezultatyviomis lygiosiomis baigėsi mačas su Glazgo „City“ – 3:3.

Kovoje dėl 5-8 vietų „Gintra-Universitetas“ iš pradžių po vienintelio tikslaus Liubos Gudčenko smūgio 1:0 įveikė Budapešto „MTK Hungaria“ ekipą, o rungtynėse dėl 5 vietos gynyboje pritrūko drausmės ir buvo nusileista tai pačiai Glazgo ekipai rezultatu 2:5.

„Gintrai-Universitetui“ šiame turnyre 5 įvarčius pelnė Jelena Čubrilo, po kartą pasižymėjo L.Gudčenko ir Samanta Karasiovaitė.

Trečią vietą turnyre iškovojo Sankt Pelteno „SKN St. Polten“ komanda iš Austrijos, antros liko praėjusių metų čempionės Lisabonos „Sporting“ (Portugalija), o čempionų trofėjų virš galvų kėlė šeimininkė Potsdamo „FFC Turbine“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.