Po pralaimėjimo – „Paris Saint-Germain" nusivylimas: svarstė ir apie trenerio ateitį

Jau antrąjį kartą per du sezonus PSG palieka UEFA Čempionų lygos stipriausiųjų gretas. Pralaimėtos rungtynės sukėlė nemažai dvejonių ir dėl komandos trenerio Unai Emery ateities klube. Prancūzai aštunfinalyje nusileido „Real“ klubui bei baigė savo pasirodymą Čempionų lygoje. Pirmąją dvikovą prancūzai pralaimėjo 1:3, o antrąjį – 1:2.

 Unai Emery<br> Scanpix nuotr.
 Unai Emery<br> Scanpix nuotr.
 Nasser Al-Khelaifi<br> Scanpix nuotr.
 Nasser Al-Khelaifi<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 7, 2018, 11:23 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:47 AM

Vienas prancūzų favoritų, buvęs futbolininkas Davidas Ginola įsitikinęs, jog U.Emery yra suteikti visi įmanomi resursai, kad komanda galėtų laimėti, prieš rungtynes sakė jis.

„Jei su suteiktomis galimybėmis jis nesugebės laimėti, tuomet turėtų palikti trenerio poziciją“, – sakė prancūzas. Pasak jo, PSG komandos vairas turėtų atitekti dabar „Real“ klubą treniruojančiam Zinedine'ui Zidane'ui.

PSG generalinis direktorius Nasser Al-Khelaifi tvirtina, jog  sprendimas dėl trenerio ateities nebus priimamas skubotai. Tačiau pabrėžė, kad nėra patenkintas klubo pasirodymu bei žaidėjų reakcijomis po patirto pralaimėjimo. 

„Paris Saint-Germain“ saugas Julianas Draxleris įsitikinęs, jog reikėjo žaisti agresyviau, labiau spausti Madrido „Real“ žaidėjus, o ne laukti jų klaidų. „Mes nedarėme to nuo pat pradžių, todėl nusipelnėme būti pašalinti“- sakė jis.

Žaidėjas stebėjosi ir trenerio priimtais sprendimais.

Pats U.Emery įsitikinęs, kad PSG ateityje gali laimėti Čempionų lygą, tačiau tam dar reikės laiko bei pastangų. Apie savo ateitį klube treneris nebuvo linkęs kalbėti.

Prancūzijos klubui padėti negalėjo ir didžiausia klubo žvaigždė, dėl traumos nežaidžiantis brazilas Neymaras.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.