A lygos rungtynių transliacijos – ir „Facebook“ vartotojams

Lietuvos čempionato kovos kol kas džiugina aistruolius netikėtais rezultatais, savo ruožtu, futbolo gerbėjai stebėti A lygos mačus taip pat galės ir per socialinį tinklą „Facebook“.

 „Stumbras“ – „Žalgiris“.<br> S.Čirba/fkzalgiris nuotr.
 „Stumbras“ – „Žalgiris“.<br> S.Čirba/fkzalgiris nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-08 15:07

A lygos trečio turo rungtynes tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir „Jonavos“ bei Vilniaus „Žalgirio“ ir „Palangos“ bus galima gyvai sekti ne tik per „YouTube“ (Alyga LT kanalas) ir TV3play.lt platformą – šios rungtynės bus pasiekiamos ir „Facebook“ Alyga.lt paskyrą pamėgusiems vartotojams.

Abu mačai yra išties verti fanų dėmesio, kadangi jonaviečiai šiam sezonui neslepia ambicijų kovoti dėl medalių, o titulą ginanti „Sūduva“ kol kas per abejas rungtynes iškovojo dvi užtikrintas pergales.

Kitoje akistatoje žalgiriečiai sieks reabilituos už praėjusio turo lygiąsias su Kauno „Stumbru“, visgi, debiutantė „Palanga“ kol kas palieka solidų įspūdį. Maža to, Valdo Trakio kariauna pasipildė trim naujokais, vienas kurių – pasaulio čempionate Nigerijos rinktinei atstovavęs Lukmanas Haruna.

Rungtynių Marijampolėje tarp vietos „Sūduvos“ ir „Jonavos“ pradžia – 18 val. Dvikova sostinėje, kur susitiks „Žalgiris“ ir čempionato naujokė „Palanga“, prasdės 19.30 val.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas