Pradinukų futbolo lygos finalai tapo įsimintina švente vaikams

Lietuvos vaikų ir jaunių futbolo asociacijos (LVJFA) ir Lietuvos futbolo federacijos (LFF) vykdomas turnyras „Pradinukų lyga“ šiemet subūrė 176 mokyklas ir virš 3000 pradinukų iš visos Lietuvos. Žaidynes gegužės mėnesį vainikavo keturi finalai, tapę įsimintina švente vaikams.

Pradinukų futbolo lygos finalai tapo įsimintina švente vaikams.<br> LFF nuotr.
Pradinukų futbolo lygos finalai tapo įsimintina švente vaikams.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2018, 10:06 AM, atnaujinta May 26, 2018, 10:13 AM

Projektu „Pradinukų lyga“ siekiama suteikti galimybę 1-4 klasių moksleiviams smagiai ir aktyviai praleisti laisvalaikį žaidžiant futbolą bei paskatinti juos lankyti treniruotes. Šiemet varžybos startavo dešimtyje apskričių, o pajėgiausios 16 komandų susirungė regioniniuose finaluose Šiauliuose, Vilniuje, Simne ir Telšiuose.

„Tai buvo pirmi metai, kai lyga išplito po visą Lietuvą. Vienos apskritys buvo aktyvesnės, kitos mažiau, todėl 2019 metais sieksime didesnio komandų skaičiaus regionuose. Džiaugiuosi visais keturiais finalais, nes į juos patekusios komandos buvo itin motyvuotos. Nepaisant skirtingo žaidėjų lygio, visi buvo užsikrėtę teigiamomis emocijomis, mėgavosi futbolo įkarščiu“, – sakė LVJFA direktorius Deimantas Bička.

„Džiugu, kad surinkome tokį didelį būrį rėmėjų ir galėjome kiekvieną vaiką apdovanoti jų skirtais prizais. Finalai tapo tikra švente vaikams – renginiams dirigavo vedėjai, vaikų varžybos buvo fotografuojamos ir filmuojamos. Finalus puošė animacinė herojė Braškė, bendravusi su vaikais. Lauksime dar daugiau dalyvių kitąmet“, – kalbėjo D.Bička.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.