Katastrofiškai Kijeve žaidusį „Liverpool“ vartininką Lorį Kariusą gali pakeisti Alissonas

Loris Kariusas gali netekti darbo „Liverpool“ klube. Didžiosios Britanijos žiniasklaida skelbia, kad Liverpulio ekipos vyriausiasis treneris Jurgenas Kloppas siūlo rekordinę pinigų sumą už 25-erių metų brazilą Alissoną Beckerį iš italų „Roma“ komandos.

 Loris Kariusas ir Alissonas Beckeris.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Loris Kariusas ir Alissonas Beckeris.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2018, 9:30 AM, atnaujinta May 29, 2018, 12:49 PM

„Liverpool“ pirmadienį jau pasirašė sutartį su 24-erių metų kitu brazilu Fabinho iš „Monaco“ (Prancūzija) ekipos. Katastrofiškai UEFA Čermpionų lygos turnyro finale Ukrainos sostinėje Kijeve žaidęs L.Kariusas, kitą sezoną veikiausiai jau neatstovaus „Liverpool“ klubui.

Brazilas Alissonas šį sezoną patikimai saugojo „Roma“ komandos vartus ir tapo geidžiamiausia preke vasaros futbolininkų perėjimų rinkoje.

Priminsime, kad „Liverpool“ Čempionų lygos finale pralaimėjo Madrido klubui „Real“ 1:3, o du iš trijų įvarčių į „raudonųjų“ vartus krito dėl L.Kariuso klaidų.

Vasarą sudėčiai sustiprinti „Liverpool“ vadovai skirs 200 mln. svarų sterlingų (229 mln. eurų). Allisono kontraktas kainuotų ne mažiau negu 50 mln. eurų (43,6 mln. svarų).

Alissonas pasibaigusiame sezone „Roma“ klubo sudėtyje sužaidė 49 rungtynes ir praleido 47 įvarčius. 22 kartus brazilas savuosius vartus išsaugojo „sausus“.

24-erių vartų sargas L.Kariusas lemtingai suklydo Čempionų lygos finalo rungtynių 51-ąją min., kai ranka tiesiog numetė kamuolį Karimui Benzema ant kojos, ir šis po nestipraus smūgio nuriedėjo į vartus (rezultatas tapo 0:1). 83-iąją min. L.Kariusas nesugavo tiesiai prieš jį atskriejusio kamuolio po Garetho Bale'o smūgio (rezultatas tapo 1:3).

Jau sekmadienį nuo pykčio įniršę anglų aistruoliai žaidėjo elektroniniu paštu ir mobiliomis žinutėmis į telefoną pradėjo atakuoti L.Kariusą. Žinučių buvo ne mažiau kaip 500, tačiau visos jos buvo panašios it du vandens lašai: „Tave nužudysiu“, „Nužudysime tave ir tavo mergą“.

„Liverpool“ taip pat domisi 19-mečio Gianluigi Donnarumma („Milan“) kandidatūra, bet pastarasis dar linkęs artimiausią sezoną praleisti Italijoje. G.Donnarumma transfero kaina 70 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.