Iš Rusijos namo sugrįžę Pietų Korėjos futbolininkai buvo apmėtyti kiaušiniais

Iš Rusijoje vykusio pasaulio futbolo čempionato namo po pirmojo grupių etapo sugrįžę Pietų Korėjos futbolininkai buvo apmėtyti kiaušiniais. Taip nutiko per Pietų Korėjos rinktinės ir visos delegacijos sustikimą Inčono oro uoste. Labiausiai nukentėjo ir dėl to itin susikrimto puolėjas Son Heung-minas.

 Pietų Korėjos futbolininkus apmėtė kiaušiniais.<br> Twitter nuotr.
 Pietų Korėjos futbolininkus apmėtė kiaušiniais.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2018, 7:36 PM, atnaujinta Jun 29, 2018, 7:38 PM

„Kiaušiniai buvo mėtomi į Pietų Korėjos rinktinę po pergalės 2:0 prieš Vokietiją pasaulio čempionate. Labiausiai nukentėjo Londono „Tottenham Hotspur“ puolėjas Son Heung-minas.

Jis liūdnai stebėjo sudužusių kiaušinių paliktas dėmes ant raudonojo kilimo ir vos sulaikė ašaras“, – savo „Twitter“ paskyroje rašo „Tavern of Taeguk Warriors“.

Pietų Korėja planetos pirmenybėse F grupėje 0:1 pralaimėjo Švedijai, 1:2 nusiledo Meksikai, bet 2:0 įveikė Vokietiją ir sensacingai pasiuntė 2014 metų pasaulio čempionus vokiečius namo jau po pirmojo varžybų etapo.

Iš šios F grupės į aštuntfinalį pateko Švedija ir Meksika (po 6 tšk.), o korėjiečiai (3 tšk., įvarčiai 3:3) liko treti. Vokietija užėmė paskutinę ketvirtąją vietą (3 tšk., 2:4).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.